Σάββατο, 23 Οκτωβρίου

Η Κατερίνα Καραβάτου μιλά ανοιχτά για το τηλεοπτικό διαζύγιο με το Star: “Η αλήθεια είναι ότι δεν το περίμενα”

Η Κατερίνα Καραβάτου απάντησε για την λήξη της συνεργασίας με το Star

Η Κατερίνα Καραβάτου έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! απαντώντας για όλα όσα συνέβησαν την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν και το τέλος των “ΚουΚου” μετά από τέσσερα χρόνια προβολής στο Star. Η αγαπημένη παρουσιάστρια, η οποία θα βρίσκεται πλέον κάτω από την τηλεοπτική στέγη του Μεγάλου Καναλιού μίλησε μέσα από την καρδιά της για αυτόν τον τηλεοπτικό αποχωρισμό.

Αρχικά, για το τέλος της “Φωλιάς των ΚουΚου” ανέφερε: “H αλήθεια είναι ότι δεν το περίμενα. Τα τέσσερα χρόνια που πέρασα στο STAR ήταν πολύ ωραία χρόνια. Μαζί με τον Κρατερό και την υπόλοιπη ομάδα δημιουργήσαμε μια εκπομπή για την οποία ήμασταν περήφανοι. Ήταν ένα διαφορετικό πρωινό, για το οποίο δουλέψαμε πάρα πολύ. Ήταν μια μεγάλη επιτυχία γιατί σε μια ζώνη που δεν προϋπήρχε στο STAR, η Φωλιά των Κου Κου κατάφερε μέσα σε τρία χρόνια να βγει πρώτη στα νούμερα τηλεθέασης. Οι εκπομπές όμως δεν ανήκουν στους παρουσιαστές, ανήκουν στα κανάλια. Ποτέ στη ζωή μου δεν πήρα κάτι ως δεδομένο. Όταν συμβαίνει κάτι που δεν περιμένεις, είσαι σε μια θέση περίεργη. Ταράζεται κάτι που θεωρούσες μεστό, σωστά δομημένο και ότι είχε κι άλλη ζωή μπροστά του. Δεν είχε, τελείωσε. Είναι ωραίο όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο να ξεκαθαρίζεται ώστε να μην υπάρχουν απορίες, δημοσιεύματα… Είμαστε ένας μικρός χώρος, όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας. Είναι ωραίο να υπάρχουν καθαρές σχέσεις“.

Στην συνέχεια, για το αν θα μπορούσαν τα πράγματα να πάρουν διαφορετική τροπή, η Κατερίνα Καραβάτου δήλωσε πως ίσως θα ήταν εφικτό. “Δεν θέλω να πω ψέματα. Τα πράγματα θα μπορούσαν να έχουν συμβεί πολύ διαφορετικά γιατί υπήρχε πολύ καλή σχέση μεταξύ μας. Δεν ξέρω και δεν έμαθα τι μπορεί να έχει γίνει. Αλλά αυτό που συνέβαινε δεν με έκανε να αισθάνομαι καλά“.

Όσον αφορά τις συζητήσεις γύρω από το όνομά της και τους πιθανούς αντικαταστάτες της πριν ακόμη ανακοινωθεί η λήξη της εκπομπής, η Κατερίνα Καραβάτου στήριξε πως: “Ας πούμε ότι δεν το έμαθα όταν έπρεπε. Αισθάνθηκα εκτεθειμένη κι αυτό με στεναχώρησε“.

Διαβάστε επίσης