Site icon Hallocy

«Κόλαση» για τον Πέτρο Φιλιππίδη: Τον γλίτωσε τελευταία στιγμή από την αυτοκτονία η σύζυγός του!

Με ποιες κινήσεις κατάφερε να τον κρατήσει κοντά της;

«Κόλαση» αποδεικνύονται οι μέρες, που ο Πέτρος Φιλιππίδης περνά στις φυλακές Τρίπολης, με τις φήμες περί αυτοκτονικών τάσεων να «φουντώνουν», χωρίς να επιβεβαιώνονται προς το παρόν από κάποιον.

Ο γνωστός ηθοποιός δεν περίμενε αυτή του την κατάληξη. Θεωρούσε πως θα ήταν στο «απυρόβλητο», παρά τα όσα έκανε, σύμφωνα με τις καταγγελίες τριών γυναικών ηθοποιών, της Πηνελόπης Αναστασοπούλου, της Άννας-Μαρίας Παπαχαραλάμπους και της Λένας Δροσάκη. Κάπως έτσι, η προφυλάκισή του συνιστούσε ένα μικρό σοκ.

Οι πρώτες μέρες στην αρκαδική πρωτεύουσα, όπου έγινε η μεταγωγή του, δε, ήταν ακόμη πιο σκληρές. Ο ηθοποιός βρισκόταν σε τραγική κατάσταση και, σύμφωνα με το Spirto, δεν ήταν μακριά από μια σοβαρή σκέψη μέχρι και για να αυτοκτονήσει.

 

Όπως αναφέρει η ίδια εφημερίδα, ωστόσο, η σύζυγός του, Ελπίδα Νίνου, και εν γένει η οικογένειά του, έδειξαν έμπρακτη στήριξη και απομάκρυναν αυτές τις σκέψεις. Αυτό δε σημαίνει, φυσικά, ότι βελτιώθηκε θεαματικά η ψυχολογία του, αν κρίνουμε από την «πόρτα» στο συγκρατούμενό του, Δημήτρη Λιγνάδη, με τον Φιλιππίδη να διεκδικεί αποφυλάκιση και περιοριστικούς όρους, αν και φυσικά μια τέτοια εξέλιξη θα προκαλούσε αντιδράσεις, εφόσον ισχύουν όσα καταγγέλλονται.

 

Exit mobile version