Κυριακή, 24 Οκτωβρίου

Καραβάτου: “Έσπασε” τη σιωπή της μετά το διαζύγιο με τον Κατσούλη – «Με τον Κρατερό έχουμε…»

Μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά και ξεκαθάρισε την κατάσταση μετά την ανακοίνωση για το χωρισμό τους

Η Κατερίνα Καραβάτου ετοιμάζεται για το νέο της επαγγελματικό ξεκίνημα στο Mega. Υπάρχει όμως αλλαγή συνθήκης και στην προσωπική της ζωή πέρα από την μεταγραφή της σε άλλο κανάλι καθώς, όπως ανακοίνωσε πρόσφατα, ο γάμος της με τον Κρατερό Κατσούλη έληξε. Πώς είναι η ζωή της λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου. Απαντά η ίδια στην συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ!.

Τέλος Απριλίου έκανε αίσθηση η αποχώρηση του Κρατερού από την εκπομπή, την οποία συνδέουν τώρα με την ανακοίνωση του χωρισμού σας.

Καθόλου δεν είχε σχέση με αυτό. Είχε να κάνει με την απόφασή του να κάνει τα γυρίσματα στη Μυτιλήνη για τη Σμύρνη μου αγαπημένη και ήταν πολύ ωραίο από την πλευρά του Star που σεβάστηκαν την επιθυμία του.

Προφανώς η απόφασή σας να χωρίσετε δεν πάρθηκε μία μέρα πριν από την ανακοίνωση της περασμένης Τρίτης.

Προφανώς. Αλλιώς θα ήμασταν μη σοβαροί, μη συνετοί άνθρωποι και όχι αντάξιοι των τόσο σοβαρών και σημαντικών περιστάσεων. Με τον Κρατερό έχουμε δύο παιδιά, την Αέλια και τον Αρίωνά μας. Η ανακοίνωση τα λέει όλα και δείχνει το μέγεθος της ευθύνης που έχουμε απέναντι στα παιδιά μας και στους εαυτούς μας. Δεν ήταν κάτι που έγινε χωρίς σκέψη.

Τι είναι για σένα ο Κρατερός;

Θα είναι για πάντα ο μπαμπάς του Αρίωνα και της Αέλιας. Θα είμαστε πάντα οικογένεια.

Ένα από τα πρώτα πράγματα που ακούστηκαν ήταν ότι και εσείς δεν καταφέρατε να ξεφύγετε από την «κατάρα» των τηλεοπτικών ζευγαριών. Γιατί είναι μια δουλειά μη συνηθισμένη, με δημόσια προβολή και φώτα πολλές φορές εκτυφλωτικά.

Δεν μας επηρέασαν ποτέ τα φώτα. Δεν βασίσαμε εκεί τη σχέση μας. Νομίζω ότι ήταν ξεκάθαρο σε όλους ότι δεν λειτουργήσαμε ποτέ ανταγωνιστικά μεταξύ μας.

Έχεις συνειδητοποιήσει μέσα σου ότι έχει κλείσει οριστικά ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή σου;

Αυτές είναι ερωτήσεις που δεν μπορώ να απαντήσω τώρα γιατί είναι μια συνθήκη που δεν γνωρίζω, είναι εντελώς αχαρτογράφητα τα νερά αυτή τη στιγμή. Θα χρειαστούμε όλοι τον χρόνο μας.

Γνωρίζοντας την τεράστια αδυναμία που έχετε στα παιδιά σας, είσαι σίγουρη πως κάνατε ό,τι περνούσε από το χέρι σας για να μη φτάσετε στον χωρισμό;

Κάναμε, όπως ακριβώς λέει και η ανακοίνωση, μια πολύ μεγάλη προσπάθεια. Κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε.

Φαντάζομαι ότι υπάρχει επικοινωνία μεταξύ σας.

Και μάλιστα πολύ καλή. Για εμάς αυτό είναι αυτονόητο.

Διαβάστε επίσης