Κυριακή, 24 Οκτωβρίου

Η ανάρτηση “καρφί” του Χατζηγιάννη μετά τον χωρισμό του από την Μακρυπούλια

“Για πάντα θα μείνω αν ρωτάς…”… τα λέει όλα

«Είμαστε αγαπημένοι, μετά από 12 χρόνια νιώσαμε μια κόπωση και για αυτόν τον λόγο πήραμε την απόφαση να μην είμαστε πια μαζί» γράφει η ανακοίνωση του Μιχάλη Χατζηγιάννη και της Ζέτας Μακρυπούλια για τον χωρισμό τους, έπειτα από 12 χρόνια κοινής πορείας.

Το ζευγάρι που κρατούσε την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αποφάσισε από κοινού να προχωρήσει στη λύση της σχέσης του, λόγω προβλημάτων που βγήκαν στη επιφάνεια. Μπορεί να μην είναι πια μαζί, ωστόσο κρατούν επαφές, καθώς 12 χρόνια είναι πολλά για να ξεχαστούν από τη μια στιγμή στην άλλη.

Μια τραγωδία που τους βρήκε, αλλά και ένα ευχάριστο γεγονός στην οικογένεια Μακρυπούλια, τους έκανε να επικοινωνήσουν, χωρίς να μιλήσουν για τα κατοικίδια τους.

Η ανάρτηση “καρφί” του Χατζηγιάννη μετά το χωρισμό από την Μακρυπούλια
Μετά το βίντεο σπόντα που δημοσίευσε η Ζέτα Μακρυπούλια, σειρά πήρε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα παλιό του τραγούδι που έγραψε ιστορία. “Για πάντα θα μείνω αν ρωτάς” τραγουδάει και το “καρφί” είναι εμφανέστατο! Εκτός και αν ξαφνικά αποφάσισα να το δημοσιεύσει έτσι… γιατί του έλειψε…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mihalis Hatzigiannis (@mhatzigiannis)

Διαβάστε επίσης