Site icon Hallocy

Σάκης Κατσούλης: Απαντά πρώτη φορά γιατί δεν θα βρίσκεται στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου

Το τελευταίο διάστημα υπήρχε έντονη φημολογία πως ο Σάκης Κατσούλης θα ήταν ανάμεσα στους συνεργάτες της Ιωάννας Μαλέσκου για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Ωστόσο, οι δύο πλευρές φαίνεται πως δεν τα βρήκαν κι έτσι ο νικητής του Survivor δεν θα είναι στην ομάδα του Love it.

Ο Σάκης Κατσούλης σε δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή “Καλοκαίρι #Not” και απάντησε για πρώτη φορά γιατί δεν θα τον δούμε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ. Μάλιστα, ο επιχειρηματίας αποκάλυψε πως ενημερώθηκε από τα δημοσιεύματα ότι δεν θα είναι στο Love it.

“Εσείς τα μαθαίνετε πιο γρήγορα από μένα. Και εγώ διάβασα ότι δεν είμαι μέσα. Έχουμε κάνει κάποιες συζητήσεις. Προς το παρόν δεν τα έχουμε βρει. Από ότι φαίνεται δε θα είμαι στο Love it, οπότε αναμένω και εγώ τις ενημερώσεις. Κάναμε κάποια ραντεβού, συζητήσεις, όχι ακριβώς δοκιμαστικό. Δεν τα έχουμε βρει και λογικά δε θα είμαι κιόλας. Ό,τι ξέρετε, ξέρω.

Σήμερα διάβασα πως έκλεισε το ρόστερ της εκπομπής, οπότε θα δούμε. Γιατί να με πληγώσει καλέ; Ούτε καν. Δε έχω πληγωθεί καθόλου, είμαι πάρα πολύ καλά. Συνεχίζουμε τις διακοπές μας. Έχουμε πολλές προτάσεις, έχουμε και τα μαγαζιά μας που μας χρειάζονται και εκεί. Τηλεοπτικά δεν μπορώ να πω κάτι. Δεν έχω αποφασίσει κάτι, δεν έχω κλείσει κάπου.”, δήλωσε ο Σάκης Κατσούλης.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Exit mobile version