Site icon Hallocy

Eλένη Μενεγάκη: “Και εγώ που νόμιζα πως με καταλαβαίνουν όταν θέλω…”

Την ανάρτηση του νέου της συνεργάτη Σάββα Πούμπουρα με αφορμή τη συνεργασία τους θέλησε να σχολιάσει η Ελένη Μενεγάκη.

Ο Σάββας Πούμπουρας θέλοντας να εκφράσει τη χαρά του για αυτή τη νέα αρχή στην καριέρα του, δημοσίευσε σήμερα στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ένα απόσπασμα από την εμφάνιση που είχε κάνει δυο χρόνια πριν στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Μάλιστα την ανάρτηση αυτή σχολίασε με ένα κείμενο στο οποίο ανέφερε:

“Φλεβάρη του 20, καλεσμένος. Σεπτέμβρη του 21, συνεργάτες! @elenimenegaki Σε ευχαριστώ για το αναπάντεχο ανοιξιάτικο τηλεφώνημα . Ήταν μια πρόταση που πραγματικά δεν περίμενα.

Ήμουν ο απόλυτος στις δηλώσεις μου, ότι δεν θα κάνω ποτέ εκπομπή καθημερινή. Σήμερα, με χαμόγελο, λούζομαι τις “μεγάλες” κουβέντες μου. Κάθε χρόνο να γινόμαστε καλύτεροι, πιο σοφοί κ να αποβάλλουμε τις απόλυτες απόψεις μας.

Εδώ λοιπόν στο #megatokalo @megatvcom ,πάμε να δοκιμάσουμε νέα πράγματα”.

Η ανάρτηση αυτή φυσικά δεν πέρασε ασχολίαστη από την Ελένη Μενεγάκη η οποία έδειξε να ξαφνιάζεται που ο Σάββας Πούμπουρας δεν περίμενε την πρότασή της.

“Αναπάντεχο ??? Γιατί ??? Δεν το περίμενες ?? Κι εγώ που πάντα νόμιζα πως με καταλαβαίνουν όλοι όταν θέλω πολύ με κάποιον να συνεργαστώ !!! Καλή μας αρχή Σάββα μου , θα περάσουμε υπέροχα στο @megatvcom” σχολίασε η παρουσιάστρια.

 

Exit mobile version