Σάββατο, 23 Οκτωβρίου

Θλίψη για τον άτυχο Σάββα: «Εννά μας προσέχεις ούλλους από ψηλά» (pics)

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε το βράδυ της Κυριακής ο 29χρονος Σάββας Γαμβρουδιού, όταν όχημα ανέκοψε την πορεία της μεγάλης κυβισμού μοτοσικλέτας του, στη λεωφόρο Ομονοίας, στη Λεμεσό.

Σε δηλώσεις του στη σκηνή, ο υπεύθυνος της τροχαίας Λεμεσού, Μιχάλη Μιχαήλ, ανέφερε πως το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στις 23.20, όταν 38χρονη επιχείρησε να στρίψει το όχημα της προς την οδό Βασιλέως Παύλου, ενώ αυτό βρισκόταν σταθμευμένο σε περίπτερο, με βόρεια κατεύθυνση.

«Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, μοτοσικλετιστής, 29 ετών, που κατευθυνόταν βόρεια, κτύπησε το όχημα, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο» είπε και πρόσθεσε ότι οι εξετάσεις συνεχίζονται για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.

Ερωτηθείς σχετικά ο κ.Μιχαήλ είπε πως το όχημα της 38χρονης φαίνεται ότι ανέκοψε την πορεία του μοτοσικλετιστή, ο οποίος δεν έφερε προστατευτικό κράνος.

Η οδηγός υποβλήθηκε σε έλεγχο αλκοτέστ και νάρκοτεστ με αρνητική ένδειξη, ενώ αναμενόταν η έκδοση διατάγματος σύλληψης της για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η είδηση του θανάτου του 29χρονου σκόρπισε θλίψη σε συγγενείς και οικείους του, οι οποίοι τον αποχαιρέτισαν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Διαβάστε επίσης