Σάββατο, 23 Οκτωβρίου

Η Μενεγάκη τα’ χωσε σε δημοσιογράφο – Η ερώτηση που εξόργισε την ωραία Ελένη

Οι πρώτες δηλώσεις της

Η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει στην τηλεόραση και χθες συνάντησε τους δημοσιογράφους και έκανε τις πρώτες δηλώσεις της για τη νέα εκπομπή της στο MEGA.

«Συνειδητοποίησα ότι μου έλειψε η τηλεόραση, όταν άρχισα να ξανασκέφτομαι τον εαυτό μου μέσα σε αυτήν. Δεν μπορώ να σας πω ότι από τον Σεπτέμβρη μέχρι τον Δεκέμβρη έλεγα «εγώ γιατί δεν είμαι εκεί»; Καθόλου. Όταν άρχισα όμως να το δουλεύω στο μυαλό μου, ότι αν νιώθω και θέλω να είμαι πάλι μέσα στην τηλεόραση, είναι μια απόφαση που πρέπει να την πάρω τώρα, δηλαδή μεταξύ Γενάρη – Μάρτη. Μετά δεν έχει αξία», είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.

Για την προετοιμασία της εκπομπής της, η παρουσιάστρια είπε: «Καταρχήν δεν είχα συνεργάτες. Η αρχισυντάκτριά μου, εγώ και ο παραγωγός, κλείσαμε. Τρεις μπαίναμε σε αυτό το γραφείο, κοιταζόμασταν τον Απρίλη: «Θα στήσουμε εκπομπή; Θα προλάβουμε»; Τελικά, όλα τα πράγματα έχουν τον χρόνο τους, τη σωστή στιγμή και όταν δεν τα πιέζεις και τα αφήνεις γίνονται μόνα τους».

ελένη μενεγάκη δημοσιογράφος

Η Ελένη Μενεγάκη είπε σχολιάζοντας την αλλαγή ώρας στην εκπομπή της:
«Τρία τεταρτάκια αργότερα θα ξεκινάει η εκπομπή, μού φαίνεται υπέροχο. Δεν θα ξαναγυρνούσα πίσω σε πρωινό, ποτέ. Τελείωσε αυτό. Η ζώνη μου είναι το μεσημέρι. Τώρα, τι μία τι δύο»;

Αναφορικά με όσους υποστηρίζουν ότι επέστρεψε νωρίς στην τηλεόραση, η Ελένη Μενεγάκη λέει: «Τι σημαίνει έγινε νωρίς η επιστροφή μου; Δεν ξέρω τι θα ήταν το αργά».

«Πρεμιέρα με Νατάσα Θεοδωρίδου βέβαια», ανέφερε, τέλος, η παρουσιάστρια.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης