Σάββατο, 16 Οκτωβρίου

Πρώτη δημόσια εμφάνιση για την Ζέτα Μακρυπούλια μετά το χωρισμό από τον Χατζηγιάννη

Φωτογραφία ντοκουμέντο! Ποιοι ήταν στο πλευρό της…

«Είμαστε αγαπημένοι, μετά από 12 χρόνια νιώσαμε μια κόπωση και για αυτόν τον λόγο πήραμε την απόφαση να μην είμαστε πια μαζί» έγραφε πριν από μερικές εβδομάδες η ανακοίνωση του Μιχάλη Χατζηγιάννη και της Ζέτας Μακρυπούλια για τον χωρισμό τους, έπειτα από 12 χρόνια κοινής πορείας.

Το ζευγάρι από κοινού αποφάσισε να προχωρήσει σε ξεχωριστούς δρόμους στη ζωή του, με τους ίδιους ωστόσο, να κρατούν καλές σχέσεις, ακόμη και μετά το τέλος της σχέσης τους. Πάντα θα τους ενώνει η αγάπη και η αδυναμία που έχουν στα κατοικίδια τους.

Μετά από περίπου ένα μήνα από την ανακοίνωση του χωρισμού, η Ζέτα Μακρυπούλια πραγματοποίησε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση σε γνωστό μαγαζί της Αθήνας, παρέα με τους φίλους της, θέλοντας να γιορτάζουν τα γενέθλια της ηθοποιού Ευγενίας Σαμαρά.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μάλιστα, δημοσίευσε και μερικά στιγμιότυπα από την όμορφη βραδιά που πέρασαν. Να σημειώσουμε πως πρόσφατη από την άλλη, δημόσια εμφάνιση του Μιχάλη Χατζηγιάννη ήταν σε συναυλία του με γυναίκα στο πλευρό του.

Φωτογραφία από την βραδινή έξοδο της Ζέτας Μακρυπούλια

Πρώτη δημόσια εμφάνιση για την Ζέτα Μακρυπούλια μετά το χωρισμό από τον Χατζηγιάννη

Διαβάστε επίσης