Σάββατο, 23 Οκτωβρίου

Λάουρα Νάργες: Η θεαματική αλλαγή στην εμφάνισή της, μετά την απώλεια 18 κιλών

Η Λάουρα Νάργες έκανε μια ξεχωριστή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το μεσημέρι της Τετάρτης, αφού αποκάλυψε στους διαδικτυακούς φίλους της ότι κατάφερε να χάσει 18 κιλά μέσα σε 7 μήνες, δείχνοντάς τους παράλληλα τη νέα εικόνα του σώματός της.

Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός άλλαξε τρόπο ζωής και συνήθειες, ωστόσο για να φτάσει στο επιθυμητό – για εκείνη – αποτέλεσμα πήρε και τη βοήθεια ενός πλαστικού χειρουργού.

“-18 κιλά σε 7 μήνες: detox therapy, νέο τρόπο ζωής, διατροφή, πολύ και σκληρή γυμναστική με τον body trainer μου @aggelos_vasiliou (σε σημείο που ζαλίζομαι και θα με λυπηθεί ο coachάρας μου – για 10 δεύτερα βέβαια μόνο), και λίγη βοήθεια και μία τελευταία πινελιά από τον body picasso μου και πλαστικό χειρουργό @andreas_tromaropoulos (αντίο κυτταρίτιδα, μερικές φορές δυστυχώς δεν αρκεί μόνο το «πολύ νερό» αν δεν έχεις τα κατάλληλα γονίδια, η ιατρική με βοήθησε αρκετά και νιώθω οκ με αυτό).

Αν δεν ήταν αυτοί οι δύο άνθρωποι δίπλα μου δεν θα είχα φύγει από τον φαύλο κύκλο που είχα εγκλωβιστεί. Και το ξαναλέω, δεν ήταν ποτέ σκοπός μου να ικανοποιήσω τις όποιες κακές γλώσσες, αλλά να αισθανθώ καλά με τον εαυτό μου και να αποκτήσω και να ακολουθήσω έναν πιο θετικό τρόπο ζωής. Η αρχή είναι το mind set το οποίο αποκτάς όταν αποβάλλεις το κάθε τι αρνητικό και τους γράφεις απλά στα παλιά σου παπούτσια! Btw, δηλαδή έφτασε Σεπτέμβρης;! Καλό μήνα”, σημείωσε χαρακτηριστικά η Λάουρα Νάργες.

Δες τη φωτογραφία:

Διαβάστε επίσης