Site icon Hallocy

Τρίτη τραγωδία στην άσφαλτο… Νεκρός 24χρονος μοτοσικλετιστής, σοβαρά 30χρονη

Άλλη μια τραγωδία στην άσφαλτο, σε διάστημα 48 ωρών… Θύμα άλλος ένα νεαρός μοτοσικλετιστής, τα όνειρα του οποίου έσβησαν μετά από τροχαίο δυστύχημα στη Δερύνεια. Νεκρός είναι ο 24χρονος Tulsi Bhusalο.

Την ίδια ώρα, 30χρονη, η οποία ήταν συνεπιβάτιδα στην μοτοσικλέτα, νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Το τροχαίο συνέβη γύρω στις 6.20μ.μ. στην οδό Ακροπόλεως στη Δερύνεια, όταν ο 24χρονος, κάτω από διερευνώμενες συνθήκες, απώλεσε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας που οδηγούσε, με αποτέλεσμα αυτή να παρεκκλίνει της πορείας της και να προσκρούσει σε περιτοίχισμα οικίας.

Από την πρόσκρουση τραυματίστηκαν τόσο ο 24χρονος οδηγός, όσο και η 30χρονη, η οποία επέβαινε επίσης στη μοτοσικλέτα. Μεταφέρθηκαν, με ασθενοφόρο, στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου ο 24χρονος υπέκυψε στα τραύματά του.

Όσον αφορά στην 30χρονη όπως διαπιστώθηκε φέρει πολλαπλά κατάγματα και λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής της, διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, για περαιτέρω νοσηλεία.

Η Τροχαία Αμμοχώστου διερευνά τα αίτια της σύγκρουσης. Όπως διαφάνηκε από τις προκαταρκτικές εξετάσεις, η μοτοσικλέτα δεν ανήκε στον 24χρονο και την πήρε προκειμένου να πάρει βόλτα την 30χρονη.

Υπενθυμίζεται ότι τα ξημερώματα της Τρίτης, έχασε τη ζωή του ο 25χρονος Ανδρέας Κότα, από την Ξυλοφάγου η μοτοσικλέτα του οποίου προσέκρουσε σε σκυβαλοφόρο όχημα. Το βράδυ της Κυριακής, έσβησε στην άσφαλτο ο 28χρονος Σάββας Γαμβρουδιού όταν όχημα που οδηγούσε 38χρονη αλλοδαπή, επιχείρησε να κάνει επαναστροφή, με αποτέλεσμα να ανακόψει την πορεία του.

Exit mobile version