Site icon Hallocy

Κωνσταντίνος Παντελίδης: Αποχαιρετά τον Mad Clip πέντε χρόνια μετά το τροχαίο του αδερφού του, Παντελή Παντελίδη

Η είδηση του θανάτου του Mad Clip σε τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα της Πέμπτης 2 Σεπτεμβρίου έχει σοκάρει το πανελλήνιο, αφού κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο 34χρονος έχασε τόσο άδικα τη ζωή του. Τα social media έχουν “πλημμυρίσει” από μηνύματα θλίψης και αποχαιρετισμού, αφού ο Mad Clip αποτελούσε ένα από τα καλά παιδιά του χώρου. Ανάμεσα σε εκείνους που θέλησαν να τον αποχαιρετήσουν είναι και ο Κωνσταντίνος Παντελίδης.

Ο μικρότερος αδερφός του Παντελή Παντελίδη, ο οποίος το τελευταίο διάστημα κάνει τα πρώτα βήματά του στο χώρο του τραγουδιού, έχει βιώσει αυτό το κενό και τη θλίψη που ζουν τώρα η οικογένεια και οι φίλοι του Mad Clip, μιας και στις 18 Φεβρουαρίου του 2016 πέθανε σε τροχαίο ατύχημα ο πολυαγαπημένος αδερφός του και επιτυχημένος τραγουδιστής.

Το τραγικό γεγονός του θανάτου του Mad Clip “ξύπνησε” μνήμες στην οικογένεια του Παντελή Παντελίδη, μιας και με τον ίδιο τρόπο είχε χάσει και εκείνος τη ζωή του πριν από 5 χρόνια σε ηλικία 32 ετών. Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης, λοιπόν, θέλησε να κάνει μια ανάρτηση στο προφίλ του στο Instagram για τον άτυχο Mad Clip, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του και γράφοντας: “Αντίο τυπάρα”.

Δες την ανάρτηση:

Exit mobile version