Κυριακή, 24 Οκτωβρίου

Mad Clip: Συγκλονιστικές μαρτυρίες – «Είναι μέσα, κομμένος εντελώς..»

Η χθεσινή είδηση ότι ο τράπερ Mad Clip σκοτώθηκε σε τροχαίο στη Βουλιαγμένη βύθισε στο πένθος τους συγγενείς, φίλους και συνεργάτες του 34χρονου μουσικού.

Ο 34χρονος έχασε τον έλεγχο της Porsche 911 του, στο ύψος της εκκλησίας Παναγία Φανερωμένη της Βουλιαγμένης. Το αυτοκίνητο προσέκρουσε διαδοχικά σε κολώνα και δέντρο και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής η οποία επιχειρούσε για δύο ώρες προκειμένου να μπορέσει να τον απεγκλωβιστεί.

Οι μαρτυρίες όσων βρέθηκαν στο σημείο του δυστυχήματος ανατριχιάζουν

«Τράκαρε τώρα μπροστά μας, εδώ στη Βουλιαγμένη, έγινε κομμάτια το αμάξι, έγινε πίτα» ακούγεται στο ηχητικό μήνυμα που ανέβηκε στο Instagram. Παράλληλα, ο χρήστης σημειώνει: «Είναι μέσα, κομμένος εντελώς, το κεφάλι του έχει κολλήσει μέσα στο τιμόνι».

Οι εικόνες από το σημείο του δυστυχήματος είναι συγκλονιστικές και μαρτυρούν ότι ο οδηγός είχε αναπτύξει πολύ μεγάλη ταχύτητα.

Οι πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο χρειάστηκαν πάνω από δύο ώρες για να απεγκλωβίσουν το σώμα του τράπερ την ώρα που αρκετοί είχαν αναγνωρίσει το πολυτελές αυτοκίνητο και είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο.

Φως στα αίτια του δυστυχήματος από καταθέσεις και κάμερες

Οι αρχές έχουν στα χέρια τους καταθέσεις πολιτών και υλικό από κάμερες της περιοχής και βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα για το ατύχημα. Αυτόπτες μάρτυρες υποστήριξαν ότι ο μουσικός ήταν σταματημένος στο φανάρι και μόλις άναψε πράσινο ξεκίνησε μαζί με ένα άλλο όχημα αναπτύσσοντας πολύ μεγάλη ταχύτητα.

Υλικό από τις κάμερες ασφαλείας δείχνει ότι την ώρα που το αυτοκίνητο του Mad Clip χάνει τον έλεγχο, το άλλο όχημα χωρίς να έχει κάποια επαφή μαζί του στρίβει δεξιά σε κάθετο δρόμο.

Όσον αφορά τα τραύματα του 34χρονου αυτά ήταν κυρίως στα πόδια αλλά πιθανολογείται ότι ο θάνατός του ήταν ακαριαίος. Ακριβείς απαντήσεις θα δώσει ωστόσο η νεκροψία-νεκροτομή καθώς και οι τοξικολογικές εξετάσεις προκειμένου να φανεί εάν .

Στο μεταξύ, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα για το λευκό Audi R8 που έφερε πινακίδες κυκλοφορίας κίτρινου χρώματος, ήταν πιθανόν κατασκευής δεξιάς θέσης οδήγησης και που φέρεται να κινούνταν στον χώρο και στον χρόνο που σημειώθηκε το δυστύχημα.

Διαβάστε επίσης