Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου

Άλλη μία τραγωδία… Νεκρός ο ένας οδηγός που ενεπλάκη στο τροχαίο στη Λευκωσία

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο ατύχημα, που σημειώθηκε τα ξημερώματα στη Λευκωσία, με την εμπλοκή τριών οχημάτων, δύο σαλούν και ενός φορτηγού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο οδηγός του ενός σαλούν οχήματος, που ενεπλάκη στο τροχαίο, ηλικίας 47 ετών, κατέληξε στα τραύματά του, ενώ μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει περαιτέρω ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας των άλλων δύο οδηγών.

Υπενθυμίζεται ότι το τροχαίο δυστύχημα συνέβη στον δρόμο Αρεδιού-Κάτω Μονής και ο δρόμος είχε κλείσει για την τροχαία κίνηση και από τις δύο κατευθύνσεις, ενώ δόθηκε πριν από λίγο στην κυκλοφορία.

Το δυστύχημα συνέβη λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, δυο σαλούν οχήματα συγκρούστηκαν μετωπικά και ακολούθως, συγκρουστήκαν με ημιφορτηγό όχημα. Όλοι οι οδηγοί τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του 47χρονου.

Η Αστυνομία υπενθυμίζει τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την οδήγηση και να τηρούν πάντοτε αυστηρά τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, με μοναδικό σκοπό την εξασφάλιση της ασφάλειας όλων όσοι διακινούνται στο οδικό δίκτυο και τη μεγαλύτερη δυνατή μείωση των τροχαίων συγκρούσεων στους δρόμους.

Διαβάστε επίσης