Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου

Big Brother 2: Το δημόσιο ξέσπασμα της νέας παίκτριας, Σοφίας Αλεξανιάν στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου

«Δεν υπάρχουν χρήματα ούτε να πάρουμε μακαρόνια»

Μπορεί στο χθεσινό live του Big Brother 2 να είδαμε την Σοφία Αλεξανιάν πιο λαμπερή από ποτέ να μπαίνει στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού ωστόσο η ίδια πριν από έναν χρόνο και κάτι είχε εμφανιστεί στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός εμφανίστηκε στην εκπομπή «Μαζί σου», την εποχή του πρώτου lockdown, τότε που είχε μπει μία μεγάλη παύση σε όλες τις δραστηριότητες στη χώρα.

Όπως είχε εξηγήσει, η ΕΡΓΑΝΗ δεν μπορούσε να την καλύψει προκειμένου να πάρει επίδομα και έτσι είχε βρεθεί χωρίς χρήματα. Μάλιστα αρνούνταν οποιαδήποτε βοήθεια της προσέφεραν γιατί δεν ήθελε να εξαρτάται από κανέναν.

Η εξομολόγηση της Σοφίας Αλεξανιάν
«Βρίσκομαι σε άθλια οικονομική κατάσταση. Ορισμένοι άνθρωποι δεν μπορούν να ενταχθούν στην ΕΡΓΑΝΗ. Δούλεψα στο Κόκκινο Ποτάμι και στο Έλα στη θέση μου αλλά δεν μπορεί να με εντάξει η εταιρεία στο πρόγραμμα γιατί τα γυρίσματά μου τελείωσαν τον Φλεβάρη.

Εγώ ως χαμηλά αμειβόμενη είμαι και ήμουν πάντα σε άθλια οικονομική κατάσταση. Πολλοί θέλησαν να με βοηθήσουν, Όχι δε θέλω, νιώθω άσχημα γιατί είναι σαν ζητιανιά. Πρέπει να εγκαταλείψω τα όνειρά μου. Δεν υπάρχουν χρήματα ούτε να πάρουμε μακαρόνια! Υπάρχει η πικρία, γιατί ενώ εργάστηκες δεν μπορείς να πάρεις κάποια χρήματα λόγω της σύμβασή σου. Είμαι ξαφνικά χαμένη», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης