Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου

Αντιδράσεις με την φωτογραφία του Παναγιώτη Βασιλάκου – Κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Στις Σεϋχέλλες βρίσκεται ο Παναγιώτης Βασιλάκος τις τελευταίες μέρες. Ο ίδιος έχει μοιραστεί αρκετά στιγμιότυπα από τις διακοπές του, με την τελευταία φωτογραφία του να προκαλεί αντιδράσεις.

Ο πρώτος Έλληνας Bachelor συγκεκριμένα δεν δίστασε να ποζάρει στα καταγάλανα νερά με τους απίθανους κοιλιακούς του και το φωτεινό χαμόγελο του.

Την φωτογραφία αυτή την δημοσίευσε φυσικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Θα σε πιάσω… μην προσπαθείς να μου ξεφύγεις». Στο μεταξύ, ο ίδιος φαίνεται πως κρατά ακόμα επαφές με τις παίκτριες του Bachelor.

Η ανάρτηση του Παναγιώτη Βασιλάκου

Συνεχίζονται τα πυρά ανάμεσα σε Βασιλάκο – Τσομπανίδου
Ο Παναγιώτης Βασιλάκος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day, όπου μεταξύ άλλων, μίλησε για το Bachelor, αλλά και για την πρώην σύντροφό του Νικολέττα Τσομπανίδου, η οποία μετά το χωρισμό τους βρήκε νέο αγαπημένο.

Όπως αποκάλυψε μιλάει με όλες τις διαγωνιζόμενες του ριάλιτι αγάπης εκτός της Νικολέττας, η οποία ανέφερε πως είναι λάθος, καθώς της έχει φερθεί πολύ όμορφα.

«Έχω πολλές εμπειρίες να θυμάμαι από το Bachelor και αυτό οφείλεται στα κορίτσια. Μου χάρισαν συναισθήματα, μου ανοίξανε την καρδιά τους και μου έδωσαν αγάπη. Σχεδόν με όλες τις κοπέλες μιλάω. Η μονό κοπέλα που δεν έχω επικοινωνία είναι η Νικολέττα, η οποία έχει προχωρήσει στη ζωή της, οπότε δεν θα θέλα να την ενοχλώ γενικά. Είναι λάθος της Νικολέττας, αν έχει πληγωθεί. Της έχω φερθεί όμορφα και εξηγημένα. Είναι μεταξύ μας, είναι προσωπικά πράγματα, τα ξέρει και εκείνη.

Είμαι 30 χρονών και έχω κάνει τρεις σχέσεις σοβαρές σχέσεις, έχω συζήσει, έχω αλλάξει ήπειρο. Όταν βλέπω πως μια σχέση δεν μπορεί να προχωρήσει και δεν έχει μέλλον, δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσει. Μου ταίριαζε ξεκάθαρα η Νικολέττα, γιατί από την πρώτη στιγμή ήμουν ο εαυτός μου, ένιωθα πάρα πολύ οικεία μαζί της. Και με τους γονείς της ταίριαζα πολύ και έχω πολύ όμορφα συναισθήματα για την οικογένειά της. Ελπίζω κάποια στιγμή να βρεθούμε και να ξαναπουμε.

Θα πρέπει ο επόμενος Bachelor να το ζήσει στο έπακρο όλο αυτό. Πρέπει να είναι ο εαυτός του και είναι υποχρεωμένος να γνωρίσει την κάθε κοπέλα, είτε του αρέσει εξωτερικά είτε όχι. Θα πρέπει να είναι αφοσιωμένος, γιατί μπορεί να πέσει από τα σύννεφα. Μπορεί να σου έρθει ο έρωτας από εκεί που δεν το περιμένεις», είπε μεταξύ άλλων ο Παναγιώτης Βασιλάκος.

Διαβάστε επίσης