Κυριακή, 24 Οκτωβρίου

Big Brother: Η Μαίρη Βαρσάμη “καρφώνει” τον Στηβ Μιλάτο – “Δεν είσαι straight”

Μία ένταση προκλήθηκε στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother ανάμεσα στον Στηβ Μιλάτο και τη Μαίρη Βαρσάμη, αφού η δεύτερη του ζήτησε να της εξηγήσει τους λόγους που έχει απομακρυνθεί. Η αλήθεια είναι ότι οι δυο τους είχαν έρθει αρκετά κοντά, όμως το γνωστό μοντέλο δεν θέλησε να εξελίξει αυτή τη συμπάθεια που έτρεφε ο ένας για τον άλλον, αφού τα συναισθήματά του για τη Σύλια Καραμολέγκου είναι πολύ πιο ισχυρά.

Θέλοντας να κατανοήσει τη συμπεριφορά και τις πράξεις του, η Μαίρη Βαρσάμη ζήτησε από τον Στηβ Μιλάτο να συζητήσουν ιδιαιτέρως. «Στηβ, παίζεις κάποιο παιχνίδι εδώ μέσα; Εγώ αυτό ξέρω. Είπαμε τρεις κουβέντες πολύ σύντομες αυτή την εβδομάδα, εισέπραξα κάτι από αυτές τις κουβέντες, ήταν λάθος, το φαντάστηκα; Αυτό σε ρωτάω», ανέφερε αρχικά εκείνη.

Τότε, ο Στηβ Μιλάτος της απάντησε: «Δεν το φαντάστηκες αλλά αυτό άλλαξε. Δεν προέκυψε κάτι άλλο απλά ξενέρωσα εγώ. Ήσουν μία από τις δύο κοπέλες που θα έκανα κάτι, είπα να πλησιάσω τη μία αρχικά αλλά τελικά είπα να πλησιάσω και τη δεύτερη γιατί η πρώτη μου επιλογή δεν ήθελε να την πλησιάσω. Πλησίασα αυτό που μου αρέσει αρκετά, άρχισα να δείχνω τα συναισθήματά μου και να εκφράζομαι, έπεσα σε έναν τοίχο λόγω συμπεριφοράς και ξενέρωσα».

Ωστόσο, η συζήτηση δεν σταμάτησε εκεί, με τη Μαίρη Βαρσάμη να κατηγορεί τον Στηβ Μιλάτο ότι δεν ήταν ξεκάθαρος μαζί της: «Επειδή, λοιπόν, εγώ γνώριζα ακριβώς αυτό που έλεγες εσύ και επειδή μου αρέσουν οι επιλεκτικοί άνθρωποι γι’ αυτόν τον λόγο έδωσα χρόνο, για να μπω σε μια διαδικασία να δω αυτό που εσύ λες είναι ειλικρινές. Έχω πέσει πάρα πολύ έξω στην αρχική μου εκτίμηση σε αυτό το οποίο είπα, δεν πειράζει… Δεν είσαι ξεκάθαρα straight».

Δες το βίντεο:

Διαβάστε επίσης