Site icon Hallocy

H Έλενα Πολυχρονοπούλου είναι η παίκτρια του Power of Love που φέρεται να συνελήφθη για κατοχή κοκαΐνης

Η σύλληψη του μοντέλου κι ενός άνδρα φέρεται να έγινε ύστερα από πληροφορία που έφτασε στη Δίωξη σχετικά με τη διακίνηση κοκαΐνης στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας αλλά και τον νοτίων προαστίων. Η σύλληψη της πρώην παίκτριας ριάλιτι φέρεται έρχεται μερικές εβδομάδες ύστερα από εκείνη ενός άλλου μοντέλου, με 7 φιξάκια κοκαΐνης, στη Γλυφάδα.

Η επιχείρηση στη Νέα Σμύρνη έγινε χθες το απόγευμα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση.

Ο άνδρας που φέρεται να έχει συλληφθεί μαζί με το μοντέλο, εντοπίστηκε στη Νέα Σμύρνη. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, ο συλληφθείς είχε μαζί του με σκοπό τη διακίνηση και για λογαριασμό της πρώην παίκτριας ριάλιτι, μια βαλίτσα, μέσα στην οποία υπήρχαν 7 αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού μικτού βάρους 7 κιλών και 827 γραμμαρίων.

Σαν βόμβα έσκασε πριν λίγη ώρα η είδηση πως η πρώην παίκτρια του Power of Love Έλενα Πολυχρονοπούλου και ο σύντροφός της συνελήφθησαν στο διαμέρισμά τους. Ο λόγος που φέρεται να έγινε η σύλληψη του ζευγαριού είναι τα 7,8 κιλά κοκαϊνης που εντοπίστηκαν στο διαμέρισμά τους στη Νέα Σμύρνη.

Ποια είναι όμως η Έλενα Πολυχρονοπούλου

Η Έλενα Πολυχρονοπούλου έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην Αθήνα. Σήμερα είναι 28 ετών. Έχει σπουδάσει στο Τμήμα Φιλοσοφίας – Παιδαγωγικών και Ψυχολογίας, σε Δραματική Σχολή, ενώ έχει τελειώσει και το ΙΕΚ δημοσιογραφίας μιας και ο χώρος των Μέσων είναι κάτι που πάντα την ενδιέφερε.

Η νεαρή κοπέλα έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στην τηλεοπτική σειρά “Διλήμματα” ενώ στη συνέχεια αποφάσισε να συμμετάσχει και στο ριάλιτι αγάπης Power of Love αναζητώντας τον μεγάλο έρωτα.

Μετά το τέλος του ριάλιτι η Έλενα Πολυχρονοπούλου βρέθηκε στα Κουφονήσια όπου και εργάστηκε ως σερβιτόρα ενώ το τελευταίο διάστημα διέμενε στη Νέα Σμύρνη μαζί με τον σύντροφό της Δημήτρη ο οποίος πρόσφατα της έκανε και πρόταση γάμου.

Exit mobile version