Site icon Hallocy

Η απάντηση της Βάνας Μπάρμπα μετά το λάθος με το όνομα του Μίκη Θεοδωράκη – Η νέα ανάρτηση που έφερε θύελλα αντιδράσεων

Σαν να μην έφτανε η κριτική που δέχθηκε για τις δηλώσεις της για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Γιώργο Κιμούλη, η Βάνα Μπάρμπα σήκωσε ξανά θύελλα αντιδράσεων, με μία ανάρτησή της για τον Μίκη Θεοδωράκη.

Η ηθοποιός θέλησε να ευχηθεί «Καλό Παράδεισο» στον κορυφαίο συνθέτη, ωστόσο ένα ορθογραφικό λάθος στο όνομά του έκανε τους διαδικτυακούς της φίλους να ξεσπάσουν. Συγκεκριμένα, αντί για «Μίκη», έγραψε «Μίκυ», παραπέμποντας στο γνωστό καρτούν της Disney.

«Ακόμα και ο ουρανός κλαίει μαζί μας…σήμερα Μίκυ…καλό ταξίδι…έδιωξε την ασχήμια τόσο χρόνων», έγραψε η γνωστή ηθοποιός και τα σχόλια που έλαβε είναι απολαυστικά.

Η απάντηση της Βάνας Μπάρμπα μετά τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε
Μετά το χαμό που επικράτησε, καθώς πολλοί δεν πήραν το λάθος της χιουμοριστικά και την έκραξαν, έσπευσε να απαντήσει και πάλι με νέα ανάρτηση, ξεκαθαρίζοντας την κατάσταση.

Όπως ανέφερε εκτός του ότι είναι ανορθόγραφη, δεν γράφει στο πληκτρολόγιο του κινητού της, αλλά μιλάει στο μικρόφωνο και εκείνο γράφει αυτόματα.

«Παιδιά της Ελλάδος παιδιά… Με ζαλίσατε. Σας είπα. Πρώτον είμαι ανορθόγραφη και δεύτερον μιλώ στο μικρόφωνο του κινητού γιατί είμαι και λίγο φλύαρη, αλλά πόσο πρέπει να απολογηθώ για κάτι που συμβαίνει σε πολλούς από εμάς… Ελάτε… Αντε, σταυρώστε μας. Τόσο σοβαρό..πια», έγραψε η Βάνα Μπάρμπα.

Exit mobile version