Site icon Hallocy

Αντελίνα Βαρθακούρη: Η στάση του Χάρη Βαρθακούρη στη “μάχη” της με τα κιλά

Η Αντελίνα Βαρθακούρη διαθέτει τον δικό της λογαριασμό στο Instagram και τακτικά επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς φίλους της μέσω μηνυμάτων και φωτογραφιών. Η γνωστή παρουσιάστρια εδώ και μερικούς μήνες έχει ξεκινήσει μια διατροφή, προκειμένου να χάσει τα κιλά που χρειάζεται.

Το θέμα της διατροφής και της δίαιτας απασχολεί μεγάλη μερίδα γυναικών, αφού πολλές είναι εκείνες που δυσκολεύονται να ακολουθήσουν ένα υγιεινό πρόγραμμα και να χάσουν βάρος. Έτσι, η Αντελίνα Βαρθακούρη κάνει συχνά αυτή τη συζήτηση, παίρνοντας και δίνοντας συμβουλές με βάση τα βιώματά της.

Το απόγευμα της Πέμπτης, ένας από τους followers της θέλησε να μάθει ποια είναι η στάση του Χάρη Βαρθακούρη στη «μάχη» της με τα κιλά. Τότε, η Αντελίνα Βαρθακούρη εξομολογήθηκε ότι ο σύζυγός της δεν ασχολείται καθόλου με αυτό το θέμα.

«Δεν είχε ασχοληθεί ποτέ ο Χάρης με τα κιλά μου. Περισσότερο θυμάμαι εμένα να τον ζαλίζω επειδή κάθε εβδομάδα ξεκινούσα κάτι καινούργιο. Όταν αποφάσισα πραγματικά να χάσω τα κιλά μου δεν το μοιράστηκα με κανέναν”, έγραψε η Αντελίνα Βαρθακούρη.

Δες τη φωτογραφία:

Exit mobile version