Site icon Hallocy

Γκουντάρας – Κάκκαβα: Απάντησαν on air στον Χάρη Βαρθακούρη για τον λογαριασμό του “Όλα Γκουντ” στο Instagram

Τη δική τους απάντηση στον Χάρη Βαρθακούρη έδωσαν το μεσημέρι του Σαββάτου ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκκαβα στο «Όλα Γκούντ». Θυμίζουμε πως όλα ξεκίνησαν όταν ο τραγουδιστής εκδήλωσε την έντονη δυσαρέσκειά του, που το Instagram account της εκπομπής «ΣουΚου Family», που παρουσίαζε πέρσι στον ΣΚΑΙ με τη σύζυγό του, μετονομάστηκε σε «Όλα Γκουντ».

«Να ξεκαθαρίσουμε κάτι για τον καινούργιο μας λογαριασμό στο Instagram γιατί πολλά ακούγονται. Το Όλα Γκουντ υπήρχε στο κανάλι στο παρελθόν σε μια άλλη εκπομπή, μετά δόθηκε στην επόμενη εκπομπή και τώρα δόθηκε σε εμάς. Κάτι αντίστοιχο κάνουν όλα τα κανάλια. Και το Open έδωσε τον λογαριασμό της Κατερίνας Καινούργιου στη Μπέττυ Μαγγίρα. Είναι κάτι που γίνεται. Καλό λοιπόν είναι να μη λέμε πράγματα για να δημιουργήσουμε εντυπώσεις και να συζητηθούμε. Δεν έχει να κάνει με εμάς. Εμάς μας έδωσαν αυτόν τον λογαριασμό, με αυτόν τον λογαριασμό θα τρέξουμε. Και μακάρι να μπορέσουμε να δώσουμε πολλά δώρα» είπε, μεταξύ άλλων, ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Κατόπιν, η Ναταλί Κάκκαβα πήρε τον λόγο και ανέφερε: «Να πω κάτι σε ανθρώπινο επίπεδο. Θα κάνω μια παράκληση. Εκφράσεις τύπου ρόμπες και ντροπή καλό θα ήταν να αποφεύγονται να λέγονται. Όλοι κάνουμε μια δουλειά. Καταλαβαίνω ενδεχομένως κάποια πικρία κάποιων ανθρώπων που θα ήθελαν να κάνουν τηλεόραση και δεν είναι αυτή την περίοδο μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες. Αλλά παρακαλώ πολύ τέτοιες εκφράσεις ρίχνουν το επίπεδο. Γίνεται κίτρινο όλο αυτό και νομίζω πως δεν ταιριάζει σε κανένα. Τώρα είμαστε εμείς, του χρόνου μπορεί να είναι κάποιος άλλος. Δε χρειάζεται ρε παιδιά όλο αυτό το ξεκατίνιασμα».

Exit mobile version