Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου

Μελέτης Γαβαλάς: Η Ανχελίτα είναι ο πιο ψεύτικος άνθρωπος μέσα στο σπίτι

Big Brother: Οι πρώτες δηλώσεις του Μελέτη Γαβαλά μετά την αποχώρησή του -Τα “καρφιά” σε Σύλια και Ανχελίτα

Το βράδυ της Παρασκευής (10/9) ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα υποδέχτηκαν τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ στο live του BIG BROTHER για την δεύτερη αποχώρηση της χρονιάς.

Φυσικά, μαζί τους ήταν και η Αφροδίτη Γραμμέλη, αλλά και η Σοφία Δανήζε, που φιλοξενήθηκε στο πλατό του ριάλιτι.

Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν η Ευδοκία Τσαγκλή, ο Μελέτης Γαβαλάς και η Μαίρη Βαρσάμη.

Εκείνος που τελικά, όπως φάνηκε, δεν κατάφερε να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το σπίτι του Μεγάλου Αδερφού ήταν ο Μελέτης Γαβαλάς.

Σήμερα το μεσημέρι (11/9), ο Μελέτης Γαβαλάς ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Όλα Γκουντ» και μίλησε για την εμπειρία του στο σπίτι του μεγάλου αδερφού.
«Είμαι στεναχωρημένος. Θεωρώ πως δεν ήταν ακόμα η ώρα μου να φύγω από το σπίτι του μεγάλου αδερφού. Οι φίλοι μου είπαν πράγματα που δεν ήθελα να πιστέψω. Μου είπαν για τον Παναγιώτη και την Ανχελίτα. Λέει ο Πέτσας στην Ανχελίτα ότι δεν μπορεί να με ψηφίσει και του λέει να με ψηφίσει και πήγε στο δωμάτιο και με έδωσε. Υπάρχουν άτομα που δημιουργήσαν μια ασπίδα και ένα κλοιό και νιώθουν πιο προστατευμένοι. Δεν μου αρέσει να προσκολλούμαι σε κάποιον για κάποιον σκοπό. Μίλαγα σε όλα τα παιδιά, είμαι κοινωνικός.

Απείχα από τους έρωτες. Δεν μου άρεσε να δημιουργήσω κάτι επί τούτου. Η Σύλια για παράδειγμα ενώ έχει ξεκαθαρίσει ότι έχει σχέση έξω, βλέπουμε ότι είναι κοντά στο Στηβ. Ίσως κάτι θέλει να πετύχει, ίσως είναι στρατηγική…Ο πιο ψεύτικος συμπαίκτης μου είναι η Ανχελίτα», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Μελέτης Γαβαλάς.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε:

Διαβάστε επίσης