Σάββατο, 23 Οκτωβρίου

The Bachelor – Βαλέρια: «Η Λάουρα είχε εριστική συμπεριφορά και μείωνε τον Αλέξη Παππά»

Η πρώτη παίκτρια που αποχώρησε από το Bachelor μέσα από τη διαδικασία της «τελετής των ρόδων» ήταν η Βαλέρια, η οποία βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και μίλησε για τον Αλέξη Παππά αλλά και τις συμπαίκτριές της.

«Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ και προσπαθούσα να μην κλάψω. Δήλωσα αυθόρμητα συμμετοχή, μετά το τελευταίο επεισόδιο. Χάρηκα πολύ όταν είδα ότι ήταν ο Αλέξης, είναι πολύ συμπαθητικός», δήλωσε αρχικά και συνέχισε για το γεγονός ότι δέχτηκε αρνητικά σχόλια μέσα στο σπίτι:

«Ελάχιστες κοπέλες ήταν καλές απέναντίμου. Από την πρώτη στιγμή που μπήκα με σχολίαζαν. Κάποια στιγμή εκνευρίστηκα. Συμπάθησα πολύ την Αθηνά New York, την Έλενα, τη Φένια και τη Γιώτα».

Για το αν θα έδινε δεύτερη ευκαιρία: «Το έχω σκεφτεί. Αν ο Αλέξης καταλάβει το λάθος του, ίσως το σκεφτώ να επιστρέψω. Αν επιστρέψω θα προσπαθήσω να είμαι πιο ήρεμη και να αφοσιωθώ στον στόχο μου».

Όσον αφορά στη Λάουρα και το γεγονός ότι ο Αλέξης της ζήτησε να μαζέψει τα πράγματά της και να φύγει, η Βαλέρια δήλωσε: «Είχε ξεκάθαρα εριστική συμπεριφορά και τον μείωνε λίγο. Έβαλε τα κλάματα γιατί δεν περίμενα ότι θα της μιλήσει έτσι».

«Πιστεύω ότι θα τον κερδίσει η Γιώτα, αν δεν ξαναμπώ εγώ», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης