Hallocy

Δημήτρης Αλεξάνδρου – Ιωάννα Τούνη: Από το κρυφτούλι στα… δημόσια καυτά φιλιά – Φωτογραφίες

Τι και αν τα δημοσιεύματα και οι ιστοσελίδες είχαν πάρει… φωτιά, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη εξακολουθούσαν για μήνες να παίζουν κρυφτό με τα media και να κρατούν επτασφράγιστο μυστικό τη σχέση τους.

Με τις πρώτες φωτογραφίες αλλά και τα κοινά στιγμιότυπα στα social media να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, η ξανθιά καλλονή και ο γοητευτικός παρουσιαστής δεν είχαν άλλη επιλογή! Το καλοκαίρι που μας πέρασε ήρθε… η καυτή επιβεβαίωση μέσω Instagram με την Ιωάννα Τούνη να δημοσιεύσει μια από τις πιο σέξι και ερωτικές της φωτογραφίες με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Και αυτή ήταν απλά η αρχή! Από εκείνη τη στιγμή, το ερωτευμένο ζευγάρι δεν έχει σταματήσει να ανεβάζει κοινά στιγμιότυπα στα social media, με την Ιωάννα αλλά και τον Δημήτρη να έχουν κάνει το Αθήνα – Θεσσαλονίκη, Κολιάτσου – Παγκράτι.

Μάλιστα, πριν λίγες ημέρες, η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έκαναν την πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση στη συναυλία του Αντώνη Ρέμου. Οι δυο τους αδιαφόρησαν πλήρως για τα αδιάκριτα βλέμματα και επιδόθηκαν σε άκρως διαχυτικές στιγμές, απολαμβάνοντας τον έρωτά τους σε δημόσια θέα!

Δες όλες τις φωτογραφίες:

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ζουν τον απόλυτο έρωτα!

Φωτογραφίες: NDP

Exit mobile version