Site icon Hallocy

Μαρία Ιωαννίδου: «Κακώς είναι στη φυλακή ο Πέτρος Φιλιππίδης»

«Τον Κιμούλη γιατί τον έπιασαν στον στόμα τους; Έδωσε νομίζω μια κλωτσιά στην κυρία Δούκα»

Δηλώσεις που θα συζητηθούν έκανε το πρωί της Παρασκευής (17/9) η Μαρία Ιωαννίδου στην εκπομπή Super Κατερίνα, στις οποίες αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη και ξεκαθάρισε πως κακώς βρίσκεται στη φυλακή.

Η Μαρία Ιωαννίδου ανέφερε ξανά πως ο Πέτρος Φιλιππίδης της την είχε πέσει στο παρελθόν, αποκάλυψη που έκανε για πρώτη φορά μέσα στο καλοκαίρι που πέρασε.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Ιωαννίδου για τον Πέτρο Φιλιππίδη
«Τον Κιμούλη γιατί τον έπιασαν στον στόμα τους; Με ποιο δικαίωμα τι έκανε ο Κιμούλης, γιατί τον μπερδέψανε με τους άλλους; Έδωσε νομίζω μια κλωτσιά στην κυρία Δούκα, συγνώμη.

Με πονάει ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης έγινε όλο αυτό, κακώς είναι στην φυλακή για εμένα, πήγε να με φλερτάρει είδε ότι δεν έκατσε και έφυγε. Γίναμε φίλοι και συνεργάτες και με την γυναίκα του, την Ελπίδα», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αναφερόμενη στην ενδεχόμενη συμμετοχή της στο Dancing With the Stars, είπε: «Βγες έξω και ρώτα τον κόσμο για το DWTS. Μου είπαν βέβαια για κάποια γκεστ. Αν μου ζητηθεί για να ωφεληθεί το φιντανάκι που έχω μπροστά μου, θα πάω. Εγώ δεν τα έχω με τα παιδιά που είναι στην επιτροπή. Αλλά ιστορία υπάρχει; Η αντίκα πουλάει. Είμαι η Ακρόπολη της Ελλάδας, είμαι μία κολωνίτσα κι εγώ».

Exit mobile version