Σάββατο, 23 Οκτωβρίου

Ξεσπά η Φωτεινή Ντεμίρη: «Πόσο εύκολο είναι να βλέπεις έναν βιαστή και να διασκεδάζεις»

«Διαφωνώ με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. Δεν είναι αδυναμίες αυτές»

Η Φωτεινή Ντεμίρη μίλησε σήμερα 17/9 στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» στον Alpha. Η γνωστή ηθοποιός μέσα σε όλα αναφέρθηκε για τη νέα κωμωδία «Άσε μας ρε μαμά» ενώ αναφέρθηκε και για τις πρόσφατες δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

Πιο συγκεκριμένα, η Φωτεινή Ντεμίρη ανέφερε χαρακτηριστικά πως «Καταλαβαίνω ότι υπάρχουν συνάδελφοι που έπαιζαν σε αυτά τα σίριαλ και είναι άδικο για αυτούς. Όμως, πόσο εύκολο είναι να βλέπεις έναν βιαστή και να διασκεδάζεις μαζί του;

Πόσο εύκολο είναι αυτό; Εγώ δεν το θέλω. Δεν μου αρέσει. Δεν το θέλει ο οργανισμός μου. Δεν μπορώ να βλέπω έναν άνθρωπο που είχε φερθεί τόσο άσχημα, έχει αδικήσει, έχει κάνει κακό σε κάποιον άλλον και να τον βλέπω να παίζει στην τηλεόραση και να τον δοξάζω. Ενώ ακόμα δεν έχει τιμωρηθεί κιόλας. Δεν μπορώ να το κάνω αυτό το πράγμα, δεν μου αρέσει».

«Διαφωνώ με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. Δεν είναι αδυναμίες αυτές. Αυτό είναι βλάβη σε κάποιον άλλον, αδυναμία έχω εγώ στη σοκολάτα και στο καλό φαγητό. Το να βλάπτεις κάποιον δεν λέγεται αδυναμία. Είναι λάθος έκφραση.

Πιθανόν να είναι φίλος της ο Πέτρος Φιλιππίδης και να θέλησε να ελαφρύνει κάπως τη θέση του. Δεν είναι αδυναμία. Είναι κακή επιβολή σε κάποιον άλλον άνθρωπο και πρέπει να τιμωρηθεί»

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις της Φωτεινής Ντεμίρη

Διαβάστε επίσης