Σάββατο, 23 Οκτωβρίου

Η άγνωστη σχέση του Στηβ Μιλάτου με την Μικαέλα φωτιάδη – Τι συνέβη;

Μετά από τις αποκαλύψεις για τον χωρισμό του λίγοι είναι εκείνοι οι οποίοι γνωρίζουν πως ο Στηβ Μιλάτος έχει γίνει νονός ενός παιδιού, πασίγνωστου ζευγαρθιού. Ο παίκτης του Big Brother έχει βαφτίσει το παιδί των μοντέλων Γιάννη Μπορμπόκη και Μικαέλας Φωτιάδη.

Το όνομα του παιδιού είναι Χρήστος-Μιχαήλ και οι γονείς τους είχαν προσπαθήσει να το κρατήσουν μυστικό μέχρι και τη στιγμή της βάφτισης, όπου ακούστηκε για πρώτη φορά. Το μυστήριο είχε γίνει στη Ρόδο και νονός ήταν το γνωστό μοντέλο και φίλος του ζευγαριού, Στηβ Μιλάτος.

Στο νησί για αυτήν την περίσταση είχαν βρεθεί οι φίλοι και οι συγγενείς του ζευγαριού, οι οποίοι μάλιστα είχαν δημοσιεύσει και στα social media φωτογραφίες από το μοναστήρι της Παναγίας Φιλερήμου. Η πρώην παίκτρια του GNTM και «Miss Europe 2016» ήταν ντυμένη στα λευκά, ενώ ο σύζυγός της φορούσε ένα μαύρο κοστούμι, που το είχε συνδυάσει με ένα λευκό πουκάμισο και sneakers στο ίδιο χρώμα.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την βάφτιση με τον Στηβ Μιλάτο

Βάφτιση - Στηβ

Νονός από τοπ Big Brother

Big Brother - Στηβ

Νονός ο Στηβ από το Big Brother

Στηβ Μιλάτος: Χώρισε μετά από 2 μήνες γάμου – «Δεν υπάρχει περίπτωση για επανασύνδεση»
«Ήμουν παντρεμένος για δύο μήνες. Υπήρξε έλλειψη επικοινωνίας, απλά σαν ζευγάρι αρχίσαμε να μη ταιριάζουμε. Ενώ ήμασταν ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλον, όταν βλέπεις ότι δεν υπάρχει επικοινωνία και το ζορίζεις, λες off. Η πρώην γυναίκα μου δεν έκανε πίσω και κουράστηκα. Όταν έκανα την πρόταση γάμου, ήθελα να κάνω και παιδί, νόμιζα ότι καταστάλαξα κάπου.

Το τέλος ήρθε νωρίτερα. Ήταν δική μου απόφαση να χωρίσουμε. Προσπάθησε να με μεταπείσει αλλά όταν ραγίζει το ποτήρι, δεν ξανακολλάει. Δεν υπάρχει περίπτωση για επανασύνδεση. Ο χαρακτήρας δεν αλλάζει. Δεν πιστεύω ότι ο έρωτας χάθηκε, επειδή χώρισα. Θέλω να ξαναπαντρευτώ. Όταν πέφτεις πρέπει να σηκώνεσαι ξανά. Είναι ωραίο να νιώθεις ότι αρέσεις, είναι ωραίο το φλερτ».

Στηβ Μιλάτος χώρισε μετά από 2 μήνες γάμου

Διαβάστε επίσης