Σάββατο, 23 Οκτωβρίου

Ξεσπάθωσε η Καινούργιου κατά της Μουτίδου – «Περίμενα να ζητήσει τουλάχιστον ένα συγγνώμη»

Κόλαφος η παρουσιάστρια

Στο κανάλι της στο Youtube, η Σοφία Μουτίδου δημοσίευσε ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο βίντεο, στο οποίο μίλησε για τη στάση των ομοφυλόφιλων ανθρώπων στις σχέσεις τους και για τις προτιμήσεις που έχουν στο κρεβάτι. Χαρακτηριστικά ανέφερε πως οι ομοφυλόφιλοι είναι ομοφοβικοί στην πραγματικότητα μιας και δε θέλουν τους άλλους ομοφυλόφιλους, αλλά προτιμούν έναν straight άνδρα με τα “κλασικά” χαρακτηριστικά.

Παρόλο που στο παρελθόν έχει καταχειροκροτηθεί για όσα λέει και γράφει, αυτά τα λόγια της σήκωσαν θύελλα αντιδράσεων στα social media και έτσι η ηθοποιός αναγκάστηκε να απαντήσει δημόσια μέσα από το προφίλ της στο Instagran,

«Θίχτηκαν κάποιοι ομοφυλόφιλοι πάρα πολύ για το βίντεο με τη σεξουαλικότητα των ομοφυλόφιλων. Αυτοί που θίχτηκαν γελούσαν με τα άλλα βίντεο που έκανα για άλλες σεξουαλικότητες και καταστάσεις που έκανα», είπε χαρακτηριστικα.

Το σχόλιο της Καινούργιου για την απάντηση της Μουτίδου
Η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της, πρόβαλε τα όσα σημειώθηκαν με την Σοφία Μουτίδου μετά την ανάρτηση της. Μάλιστα, έγινε έξαλλη!

«Η Σοφία μου είναι πολύ συμπαθής και δεν αλλάζει αυτό, με απογοήτευσε χθες με αυτές τις δηλώσεις. Και δεν το περίμενα. Θεωρώ όμως πως τον κόσμο τον απογοήτευσε πιο πολύ γιατί μετά δε ζήτησε μια συγγνώμη. Γιατί αστοχίες και λάθος δηλώσεις μπορεί κατά καιρούς να κάνουμε πολλοί. Όμως το να ζητήσεις μια συγγνώμη μετά…

Για μένα γενικότερα είναι λάθος όλο αυτό. Και πίσω από την πλάκα και το χιούμορ, πολλές φορές λέγονται κάποιες αλήθειες που είναι άκρως ρατσιστικές και ομοφοβικές. Για μένα δεν είναι αλήθεια.

Αν εμένα μου αρέσουν οι πολύ χηλοί τι σημαίνει αυτό; Το ίδιο που συμβαίνει και με τους στρέιτ, συμβαίνει και με τους γκέι. Ο καθένας κάνει ό,τι γουστάρει στην προσωπική του ζωή. Δε θα το κρίνουμε αυτό. Ούτε μπορούμε να κατηγοριοποιούμε είτε τον στρέιτ, είτε τον γκέι. Για μένα ήταν πολύ μεγάλο λάθος και ατόπημα της Σοφίας. Και περίμενα από τη Σοφία να ζητήσει τουλάχιστον ένα συγγνώμη. Μπορεί και να το κάνει. Μην πέσουμε να τη φάμε. Προσπαθεί να κάνει χιούμορ. Θα μπορούσε απλά να ζητήσει μια συγγνώμη» είπε, μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια.

Διαβάστε επίσης