Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου

Μάνος Τσαγκαράκης: Θυμάστε τον “Δημητράκη” από το Νησί; Παίζει στον Σασμό και είναι αγνώριστος

Κούκλος!

Μπορεί στον Σασμό οι εξελίξεις να τρέχουν και ο δολοφόνος του Στεφανή να μην έχει βρεθεί ακόμη ακόμη και μετά την κηδεία του, ωστόσο, οι χαρακτήρες οι πρωταγωνιστικοί δεν είναι οι μόνοι που απασχολούν. Στην σειρά παίζει και ο “Δημητράκης” που είχε συγκινήσει με την ερμηνεία του στο Νησί.

Πριν 11 χρόνια, στο Mega ο Μάνος Τσαγκαράκης είχε συστηθεί στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη σειρά που σημείωσε τεράστια επιτυχία αφήνοντας ιστορία στην ελληνική τηλεόραση.

Σήμερα στα 21 του ο νεαρός επέστρεψε στην τηλεόραση μέσα από τον Σασμό. Ο ίδιος έχει ένα μικρότερο ρόλο, ωστόσο είναι μόνιμος κάτοικος της Κρήτης.

Ο Δημητράκης από το Νησί στον Σασμό

Ο Δημητράκης από το Νησί παίζει στον Σασμό στον ALPHA

«Θα υπάρξει ανατροπή στην ανατροπή για τον θάνατο του Στεφανή στον Σασμό»
Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε το πρωί της Τρίτης (21/9) ο Τάσος Νούσιας, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για τον θάνατο του χαρακτήρα του, του «Στεφανή» στον Σασμό και θέλησε να δώσει και ένα μικρό spoiler για τον δολοφόνο.

Ο Σασμός είναι μία σειρά που από την πρώτη κιόλας μέρα προβολής της, κατάφερε να συγκλονίσει το τηλεοπτικό κοινό, το οποίο παρακολουθεί παθιασμένα τις εξελίξεις ενώ παράλληλα σχολιάζει τα όσα γίνονται και στο Twitter.

«Τώρα έχουμε ένα κομβικό σημείο, είναι ο θάνατος του “Στεφανή”. Ο “Σεφανής” τελειώνει ως φυσική διαδρομή μέσα στη σειρά, όμως θα πρέπει να διαλευκανθεί ο φόνος. Ο ρόλος θα έχει flashback. Οπότε κάπως παραμένω στη σειρά μέσα στα επεισόδια που θα έρχονται. Πιο πολύ ως παλαιότερες στιγμές, όχι ως πνεύμα, τουλάχιστον προς το παρόν.

Σεναριακά ξέρω ποιος με έχει σκοτώσει, τον είδα άλλωστε. Αυτό που έχω να σας πω είναι ότι θα υπάρξει ανατροπή στην ανατροπή και τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται.

Ο κόσμος συνδέεται με τους ήρωες που κάνεις. Έτσι κι αλλιώς είμαστε βορρά στην κριτική των ανθρώπων, εμείς εκθέτουμε τους ρόλους. Αυτό είναι το ενδιαφέρον στη δουλειά μας», είπε χαρακτηριστικά ο αγαπημένος ηθοποιός.

Διαβάστε επίσης