Κυριακή, 24 Οκτωβρίου

J2US: Η Τούνη δεν… ντράπηκε και τραγούδησε Άννα Βίσση! (vid)

Στην πρώτη της τραγουδιστική εμφάνιση στο J2US η Ιωάννα Τούνη… τόλμησε με Άννα Βίσση!

Και τι δεν έχει κάνει η Ιωάννα Τούνη από τότε που μας «συστήθηκε» τα τελευταία χρόνια ως μoντέλο και influencer. Οπότε ή «έκπληξη» που μας επεφύλαξε στην πρεμιέρα του J2US επιλέγοντας τραγούδι της Άννας Βίσση μάλλον ήρθε ως… φυσική συνέχεια!

Συγκεκριμένα η Ιωάννα Τούνη διάλεξε το τραγούδι «Είσαι» το οποίο παρουσίασε με τον παρτενέρ της Νικηφόρο. Η εμφάνιση του ζευγαριού διήρκεσε δύο λεπτά και μετά ήρθε η ώρα των κριτών. Νωρίτερα η Σταυροπούλου την είχε… πέσει στον Αλεξάνδρου!

Η Τούνη ήταν εμφανώς αγχωμένη για το τελικό αποτέλεσμα, με τον παρουσιαστή Νίκο Κοκλώνη να παρατηρεί ότι έτρεμε!

«Τρέμει έχει άγχος, αλλά έχει και φωνή», είπε αρχικά ο Κοκλώνης και πρόσθεσε «Μου αρέσατε, θάρρος για Άννα Βίσση. Ωραία το είπε».

Τα ευχάριστα ήρθαν από την κριτική επιτροπή καθώς Φασουλής, Μπακοδήμου, Σταυροπούλου και Βανδή μίλησαν με θετικά λόγια για την εμφάνιση του ζευγαριού. Μάλιστα πρόσθεσαν ότι δεν περίμεναν η Τούνη να τραγουδήσει τόσο καλά καθώς δεν πρόκειται για επαγγελματία τραγουδίστρια, ενώ παράλληλα έβγαινε για πρώτη φορά σε τηλεοπτικό σόου με μικρόφωνο.

Χαρακτηριστική η τοποθέτηση της Βανδή που είπε: «Πάρα πολύ καλή, για πρώτη φορά και δεν είναι εύκολα τα τραγούδια της Άννας. Τολμηρή χαλαρή, πολύ καλή», με την Ιωάννα να ρωτά έκπληκτη: «Φάνηκα χαλαρή όντως;» και τη Βανδή να απαντά: «Πραγματικά».

Σε κάθε περίπτωση το καλό είναι πως η Άννα Βίσση είναι καλή φίλη του Κοκλώνη κι έτσι το «Just the 2 of us» δεν… κινδυνεύει με μήνυση!

J2US: Δείτε παρακάτω την εμφάνιση της Ιωάννας Τούνη και βγάλτε τα συμπεράσματά σας

Διαβάστε επίσης