Site icon Hallocy

Τεράστιο το ποσό που ζήτησε η Acun Media από τον Τζέιμς Καφετζή – Τι γράφει το εξώδικο που του έστειλε

Τα πρώτα λόγια μετά την αποκάλυψη

Τρεξίματα φαίνεται πως έχει ο Τζέιμς Καφετζής, καθώς λίγο πριν εμφανιστεί στην πρεμιέρα του Just the 2 of us, η Acun Media του έστειλε εξώδικο. Συγκεκριμένα, λόγω του 6μηνου συμβολαίου που έχουν λόγω του Survivor 4, δεν του επέτρεπε να εμφανιστεί στο show. Ωστόσο, ο Ροδίτης βγήκε κανονικά στην σκηνή και τραγούδησε στο πλευρό της Ειρήνης Παπαδοπούλου.

Την αποκάλυψη του εξώδικου έκανε ο Νίκος Κοκλώνης, όταν μίλησε στην εκπομπή Σαββατοκύριακο με τον Νίκο Μάνεση. «Λάβαμε και ένα εξώδικο για να μη συμμετέχει ένας παίκτης σήμερα το βράδυ. Έστειλε εξώδικο η Acun Media στον James Καφετζή» είχε αναφέρει μεταξύ άλλων.

Σήμερα 27/9, ο Τζέιμς βγήκε μέσω skype στην εκπομπή Super Κατερίνα, και παρόλο που στην κάμερα του MEGA δεν θέλησε να πει τίποτα για το εν λόγω θέμα φεύγοντας τραγουδώντας, στον ALPHA έκανε αποκαλύψεις σχετικά με το εξώδικο.

Η αποκάλυψη του Τζέιμς Καφετζή για το εξώδικο της Acun Media

«Ισχύει, την Παρασκευή όταν ήμουν στην τελευταία πρόβα μου ήρθε το εξώδικο. Δε θέλω να το συζητήσω πολύ αυτό. Ήταν για ένα τεράστιο ποσό. Αν θέλω να συμμετέχω στο J2US ουσιαστικά αυτό είναι το πρόστιμο» είπε, χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες.

 

Exit mobile version