Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου

GNTM 4 – Ιάσονας Λάιος: «Έφυγα οικειοθελώς γιατί είχα κλείσει κάτι πολύ μεγάλο στο εξωτερικό»

Οι πρώτες δηλώσεις του μετά την αποχώρηση από το ριάλιτι

Η δεύτερη φάση του bootcamp του GNTM 4 ολοκληρώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (28/9). Ένα από τα μοντέλα που θεωρήθηκε αμέσως φαβορί, ήταν ο Ιάσονας Λάιος, ο οποίος όμως αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς, προτού καν μπει στο σπίτι.

Το νεαρό μοντέλο ανακοίνωσε συγκεκριμένα πως έχει δεχτεί μια πολύ πρόταση για δουλειά στο εξωτερικό, που θα του ανοίξει πολλές πόρτες.

Το πρωί της Τρίτης (28/9), ο Ιάσονας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή [email protected] και μίλησε για την εμπειρία του στο παιχνίδι.

Οι δηλώσεις του Ιάσονα για το GNTM 4
«Έφυγα οικειοθελώς γιατί, όπως είπα και στους κριτές, είχα κλείσει κάτι πολύ μεγάλο στο εξωτερικό. Κλείστηκε εκείνη τη στιγμή. Θεωρώ τίποτα δεν είναι τυχαίο. Δε μπορούσα να το αφήσω. Είναι δουλειά παγκόσμιας εμβέλειας. Πήγα και το έκανα στις αρχές Ιουλίου, αλλά μου άρεσε πάρα πολύ το GNTM. Εκτίμησα πολλά πράγματα.

Δε δυσκολεύτηκα πολύ να πάρω την απόφαση. Εργάζομαι ως μοντέλο 7 χρόνια. Είναι η κύρια δουλειά μου. Θεωρώ πως η απόφαση που πήρα για να αποχωρήσω ήταν η καλύτερη. Τα περισσότερα παιδιά δεν ένιωσα πως προτιμούσαν να φύγω».

Διαβάστε επίσης