Κυριακή, 24 Οκτωβρίου

“Με τον Κρατερό είμαστε…” – Η Κατερίνα Καραβάτου “σπάει” την σιωπή της για πρώτη φορά

Οι δηλώσεις για τον άντρα που βρισκόταν στο πλευρό της 10 ολόκληρα χρόνια

Μπορεί το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν την πλησίασαν οι δημοσιογράφοι και την ρώτησαν για τον Κρατερό Κατσούλη να μην αντέδρασε με τον πιο ήρεμο τρόπο (δείτε εδώ βίντεο) αλλά στην κάμερα του Happy Day η Κατερίνα Καραβάτου θέλησε να παραχωρήσει κάποιες δηλώσεις μιλώντας και για το διαζύγιό της.

Η παρουσιάστρια του Mega μίλησε στην δημοσιογράφο Χριστιάννα Κοχλατζή και ήταν πιο αποκαλυπτική από ποτέ!

Η αναφορά της Κατερίνας Καραβάτου στο διαζύγιο της με τον Κρατερό Κατσούλη
«Για όλη αυτή την κατάσταση δεν θέλω να μιλάω, να πω την αλήθεια. Ότι ήταν να πούμε, νομίζω ότι το είπαμε μέσα από την ανακοίνωση που βγάλαμε και έστειλε ο δικηγόρος μας. Είναι μια πολύ συνειδητή μας απόφαση αυτό για να προστατέψουμε τα παιδιά μας».

«Με τον Κρατερό είμαστε οι γονείς της Αέλιας και του Αρίωνα και είναι ότι πιο σημαντικό» πρόσθεσε η παρουσιάστρια του Μεγάλου Καναλιού στην πρωινή εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή. «Ήταν μια αλλαγή την οποία νομίζω πως την είχα μεγάλη ανάγκη».

«Την ώρα που γίνεται η αλλαγή ζορίζεσαι. Μετά καταλαβαίνεις και γιατί έγινε και αισθάνεσαι καλύτερα και προχωράς πιο δυνατός μπροστά». Να σημειωθεί πως η παρουσιάστρια φαίνεται πως έχει προχωρήσει στην ζωή της πια! Δείτε εδώ τον νέο της σύντροφο!

Διαβάστε επίσης