Δευτέρα, 8 Αυγούστου

Survivor: Ένας χαμός και κράξιμο στο Twitter – Μετά τον Σάκη στην επίθεση και η Μαριαλένα

Το Survivor… ξαναζεί! Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη τα… χώνουν στους χρήστες του Twitter

Survivor: Ντόρος έχει γίνει με τα σχόλια διαφόρων χρηστών στο Twitter που… πρωταγωνιστούν ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Ο νικητής του ριάλιτι του ΣΚΑΪ τα… έχωσε σε όλους όσοι έχουν στοχοποιήσει τους δυο τους, είτε όσο βρίσκονταν στον Άγιο Δομίνικο είτε κατά την παρουσία τους στο live του Big Brother την Παρασκευή.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ και σε όλους εσάς από το Twitter που μας βρίζετε, μας κοροϊδεύετε, μας κράζετε και στην πραγματικότητα κρύβεστε πίσω από ένα ψεύτικο προφίλ, από ένα προφίλ δίχως φωτογραφίες», είπε μεταξύ άλλων σε story στο Instagram.

Επίσης, χαιρέτησε με ειρωνεία την κάμερα και είπε: «Δεν έχετε την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα να βγείτε μπροστά και να μας πείτε τι θέλετε να μας πείτε. Φιλάκια πολλά στο Twitter».

Survivor: Πρώτα ο Σάκης Κατσούλης, μετά η Μαριαλένα Ρουμελιώτη!
Το απόγευμα του Σαββάτου πέρασε στην επίθεση και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, με δικό της μήνυμα προς όλους όσοι έχουν στοχοποιήσει την ίδια και τον Σάκη Κατσούλη.

«Πόσο πολύ μπορεί να πόνεσε που ο Σάκης πήρε το φετινό Survivor. Πόσο πολύ που βγάζετε τέτοια χολή στο Twitter χωρίς να ξέρετε καν ποιοι είμαστε και να λέτε τα χειρότερα. Για χαλαρώστε λίγο παιδιά», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Και αντί για επίλογο μερικά tweets χρηστών που τα… χώνουν στους δυο τους:

Διαβάστε επίσης