Δευτέρα, 8 Αυγούστου

Οι πρώτες δηλώσεις του Δημήτρη Αλεξάνδρου μετά την είδηση πως έχει κορωνοϊό

«Η Ιωάννα μέχρι στιγμής…»

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μετά από pcr που πραγματοποίησε. Πριν λίγες ημέρες ένιωσε αδιαθεσία στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα, με αποτέλεσμα να μπει σε προληπτική καραντίνα και τελικά να αποδειχθεί πως νοσεί. Ωστόσο, θα κάνει ακόμη τεστ.

«Είμαι πάρα πολύ καλά αλλά επειδή κάποιες μέρες πριν είχα κάνει το εμβόλιο και στα παρασκήνια του J2US βρέθηκα θετικός μετά και από τις δυο δόσεις, δε μπορούσαμε να πούμε κάτι γιατί δε ξέραμε αν είναι από το εμβόλιο γιατί το είχα κάνει δέκα μέρες πριν ή όχι. Έπρεπε να περιμένουμε για να κάνουμε pcr για να είμαστε σίγουροι αν έχω ή δεν έχω. Περιμένω τώρα να κάνω και το δεύτερο pcr, το πρώτο βγήκε θετικό. Δεν έχω κάποιο σύμπτωμα, είμαι ασυμπτωματικός. Δεν έχω ανεβάσει ούτε πυρετό ή κάτι άλλο. Αυτό είναι το ευχάριστο της υπόθεσης, ότι αν έχω όντως κορονοϊό το περνάω πολύ ήπια».

Η κατάσταση της Ιωάννας Τούνη, σύμφωνα με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου
«Η Ιωάννα δεν είναι θετική αλλά είναι σε καραντίνα προληπτικά επειδή βρεθήκαμε μαζί. Μέχρι στιγμής είναι αρνητική. Σήμερα θα κάνω και το δεύτερο pcr» είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Διαβάστε επίσης