Σάββατο, 1 Οκτωβρίου

Γιώργος Λιάγκας για James Καφετζή: «Πριν το Survivor δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του»

Στην κάμερα του ANT1 και στον Γρηγόρη Μπάκα μίλησε ο James Καφετζής. Ο πρώην παίκτης του Survivor φέτος βρίσκεται στο J2US όπου και συμμετέχει στο σόου του Alpha μαζί με την Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Ο James μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις μετά την απόφαση του Ατζούν Ιλίτζαλι να του στείλει εξώδικο: «Έχω πει τι έχει γίνει. Έχει γίνει εξώδικο γιατί το συμβόλαιό μου είναι τρία χρόνια και πρέπει να πάρω έγκριση για το οτιδήποτε. Το J2US γίνεται για φιλανθρωπικό σκοπό οπότε μπορεί να βρεθεί λύση».

Όσο για τις σχέσεις με την πρώην σύντροφό του, ανέφερε: «Δεν θέλαμε σχέση από απόσταση και οι δύο, δεν είναι όμως ότι έχουμε κακές σχέσεις, κάθε φορά με κράζει που με βλέπει να τραγουδάω στο J2US».

Μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος στο Πρωινό, ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε την στάση του James Καφετζή απέναντι στον δημοσιογράφο της εκπομπής, Γρηγόρη Μπάκα.

«Εγώ θα είχα φύγει. Ο άνθρωπος δεν ήθελε να σου μιλήσει, σε σνόμπαρε και σε σνόμπαρε πολύ. Η χυλόπιτα του James στον Μπάκα είναι το θέμα. Πριν το Survivor δεν τον ήξερε η μάνα του, τώρα τον ξέρει όλη η Ελλάδα», σχολίασε ο παρουσιαστής.

Διαβάστε επίσης

Comments are closed.