Site icon Hallocy

Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Οι αποκαλύψεις για την έξοδο στα Εξάρχεια

Η Δέσποινα Βανδή γυρίζει σελίδα στην προσωπική της ζωή έχοντας δίπλα της τον Βασίλη Μπισμπίκη με τον οποίο το τελευταίο διάστημα φαίνεται πως είναι αχώριστοι.

Οι πρώτες τους κοινές φωτογραφίες έκαναν το γύρο του διαδικτύου αλλά και των τηλεοπτικών εκπομπών. Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης βρέθηκαν μαζί στο κέντρο της Αθήνας όπου και απόλαυσαν μια όμορφη βραδιά στο στέκι στο οποίο περνά τον ελεύθερο χρόνο του συχνά ο ηθοποιός.

Το πρωί της Πέμπτης η εκπομπή Το Πρωινό παρουσίασε όλο το ρεπορτάζ πίσω από τη συνάντηση της τραγουδίστριας και του ζευγαριού που έφερε τη μεγάλη αποκάλυψη για τη σχέση τους.

Ο ιδιοκτήτης του μεζεδοπωλείου στο οποίο βρέθηκε το ζευγάρι μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ANT1: «Δεν γνωρίζαμε καθόλου ότι η Δέσποινα Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη ήταν στο μαγαζί. Κάθισαν στα έξω τραπέζια τα οποία δεν επικοινωνούν με τον εσωτερικό χώρο του μαγαζιού. Κι εμείς μετά τους είδαμε, προφανώς ήταν ινκόγκνιτο. Κάθισαν σε μια άκρη γιατί ο ηθοποιός έρχεται τακτικά και έφερε και την Βανδή», ανέφερε ο ιδιοκτήτης του καταστήματος.

Exit mobile version