Κυριακή, 14 Αυγούστου

«Ο Αλέξης Παππάς είναι η μεγαλύτερη αρσενική β@ζ@τ@ της Ελλάδας!»

«Ξεμπρόστιασμα» άνευ προηγουμένου από πρώην παίκτη του Survivor 4 – «Σε αυτόν τον αλήτη θα έσπαγα το κεφάλι»

Είχε που είχε σχολιαστεί -κυρίως αρνητικά- μέσα από την συμμετοχή του στο Survivor 4, ο Αλέξης Παππάς προκάλεσε ακόμα περισσότερες αντιδράσεις μετά την ανακοίνωση πως πρόκειται να είναι ο δεύτερος Bachelor, μετά τον Παναγιώτη Βασιλάκο.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος -που θα γίνει μπαμπάς για δεύτερη φορά- είναι ένας από αυτούς λοιπόν που σχολίασε την συμμετοχή του στο ριάλιτι αγάπης, με τον πρώην παίκτη του Survivor να τον “αδειάζει” κανονικότατα στην κάμερα του Πρωινού.

Το “άδειασμα” του Παπαδόπουλου στον Αλέξη Παππά
«Ο Αλέξης Παππάς είναι η μεγαλύτερη και πιο ακριβή αρσενική β@ζ@τ@ της Ελλάδας. Εμένα αυτό δεν μου αρέσει, δεν με εκφράζει και δεν θα το έκανα ποτέ. Είναι ένας ρόλος για τα λεφτά. Δεν είναι σωστό ένας άνδρας να φιλιέται από εδώ και από εκεί. Ελεύθερο παιδί είναι, αλλά όποια πέσει στα δίχτυα του κακώς.

Ο λόγος που είπε ναι στο The Bachelor: «Ευρώπουλα! Για τα χρήματα».

Με ποιους διατηρεί επαφές από το Survivor: «Με όλους, εκτός από τον Αλέξη Παππά. Εκεί που είναι δεν μπορώ να πάω, εγώ είμαι παντρεμένος και παντρεμένους δεν αφήνουν να μπούνε μέσα».

Αν δεν ήταν παντρεμένος και του έδιναν πολλά χρήματα θα πήγαινε; «Ναι, για τα χρήματα θα πήγαινα, γιατί είναι ρόλος; Την μειώνει τη γυναίκα και εγώ έχω κόρη. Δεν θα ήθελα να δω ποτέ την κόρη μου εκεί. Σε αυτόν τον αλήτη θα του έσπαγα το κεφάλι».

Διαβάστε επίσης