Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου

J2US: Στην αντεπίθεση η Σάσα Σταμάτη – «Την έχει φάει χρόνια την παραμύθα ο κόσμος»

Σε τεντωμένο σχοινί βαδίζουν στο J2US οι σχέσεις ανάμεσα στη Σάσα Σταμάτη και την κριτική επιτροπή.

Την πιο ευαίσθητη της πλευρά πρόδωσε στο J2US του Σαββάτου η Σάσα Σταμάτη, η οποία δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την συγκίνηση της καθώς ερμήνευε το τραγούδι «Ένα όμορφο αμάξι με δυο άλογα». Και αυτό καθώς πριν από μικρό χρονικό διάστημα έφυγε από την ζωή ο λατρεμένος της πατέρας.

Αμέσως μετά την εμφάνιση, ωστόσο, της δημοσιογράφου με τον Θέμη Αδαμαντίδη ήρθε η κριτική από τους τέσσερις κριτές του λαμπερού σόου του Alpha. Εκεί, η Σάσα Σταμάτη δεν μάσησε τα λόγια της καθώς δεν δέχθηκε πολλά από τα σχόλια που θέλησαν να κάνουν η Βίκυ Σταυροπούλου, ο Σταμάτης Φασουλής, η Δέσποινα Βανδή και η Μαρία Μπακοδήμου.

«Θέλω να πω απλά ότι δεν μπορώ να κρατηθώ με τίποτα. Δηλαδή δεν μπορώ να έχω χάσει έναν πατέρα πριν τρεις μήνες και να κρατηθώ. Έχει σχέση και αυτό, Σταμάτη μου. Θέλω να είμαι ο εαυτός μου και έτσι είμαι. Δεν θα αλλάξω για κανέναν και ούτε προσβάλλω κανέναν. Αυτά που τραγουδάω τα νιώθω. Άφωνη; Άφωνη. Απλά το ένιωσα και θυμήθηκα και κάποια πράγματα που είναι πάρα πολύ πρόσφατα» τόνισε, μέσα σε όλα, η Σάσα Σταμάτη στον αέρα του J2US.

«Νομίζω ότι το κοινό την έχει φάει την παραμύθα χρόνια και καταλαβαίνει πλέον πάρα πολύ καλά τι λέει κάποιος, πως το λέει και γιατί το λέει. Την έχει φάει την παραμύθα ο κόσμος και καταλαβαίνει πάρα πολύ καλά τι ρόλο βαράει ο καθένας».

Στη δική της κριτική, η Μαρία Μπακοδήμου υπογράμμισε μέσα σε όλα πως «όλοι έχουμε ένα τραύμα, Σάσα. Δεν είναι κανείς εδώ ατραυμάτιστος. Όλοι έχουμε σημάδια. Όταν είσαι εκεί θα ταυτιστώ όταν μου το μεταφέρεις με έναν τρόπο που δεν φαίνεται ότι μου εκβιάζεις το συναίσθημα. Δεν λέω ότι το έκανες για αυτό αλλά με φέρνεις σε άβολη θέση».

 

Διαβάστε επίσης

Comments are closed.