Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου

Μενεγάκη – Παντζόπουλος: Φωτογραφίες από το σπίτι τους με τα 5 υπνοδωμάτια, την πισίνα και τα αποδυτήρια

Το οικόπεδο συνολικής επιφάνειας 115,40 τ.μ, έχει μέσα έχει δυο οικίες

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια την οποία έχουν στεγάσει στα Μελίσσια. Το σπίτι τους μάλιστα, μοιάζει με βίλα του εξωτερικού, αφού ήθελαν να το φτιάξουν έτσι ώστε να είναι η προσωπική τους “φωλιά” όπου θα χαλαρώνουν μακριά από επαγγελματικές υποχρεώσεις, κάνοντας αυτά που αγαπούν.

Η οικία τους λοιπόν, είναι η πιο ωραία της ελληνικής showbiz, μαζί με αυτή και των Σάκη Ρουβά – Κάτιας Ζυγούλη η οποία είναι λίγο πιο έξω από την Αθήνα και μοιάζει με παράδεισο.

Πολλές φορές η Ελένη Μενεγάκη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μας έχει δείξει διάφορες γωνιές του σπιτιού της, όπως για παράδειγμα ο φανταστικός πράσινος κήπος, το σαλόνι και τη κουζίνα.

Οι φωτογραφίες από το σπίτι Μενεγάκη – Παντζόπουλου

Πρόκειται για ένα οίκημα 1.000 περίπου τ.μ το οποίο αποτελείται από από ένα ενιαίο συγκρότημα δύο κατοικιών σε οικόπεδο έκτασης 2.500 τ.μ. που η Μενεγάκη είχε αποκτήσει το 2004 με τον πρώην σύζυγό της Γιάννη Λάτσιο, του ο οποίου η μητέρα έχει μια επιθυμία και μόνο μετά το χωρισμό τους.

Συγκεκριμένα αποτελείται από μία μεζονέτα και ένα ισόγειο, όπου η μεζονέτα περιλαμβάνει υπόγειο 208 τ.μ. Εκεί υπάρχουν 6 τεράστιες αποθήκες, κλιμακοστάσιο και 2 χώροι στάθμευσης, όπως επίσης και ένα ισόγειο 270 τμ το οποίο αποτελείται από καθιστικό, τραπεζαρία, καθημερινό δωμάτιο, γραφείο, αποθήκη, W.C., κουζίνα, εξώστες, εσωτερικό κλιμακοστάσιο.

Ο πρώτος όρος είναι 208 τ.μ. και αποτελείται από 5 υπνοδωμάτια, 3 λουτρά, γκαρνταρόμπα, αποθήκη, διάδρομος, εσωτερικό κλιμακοστάσιο, φωταγωγός, υπαίθριος χώρος, εξώστες. Το δεύτερο ακίνητο εντός του οικοπέδου σε τμήμα 313,50 τ.μ. είναι μια αυτοτελής και ανεξάρτητη κάθετη ιδιοκτησία και περιλαμβάνει ένα δωμάτιο, κουζίνα-καθιστικό, ημιυπαίθριο χώρο, πισίνα, αποδυτήρια και λουτρό, συνολικής επιφάνειας 115,40 τ.μ.

σπίτι Μενεγάκη Μελίσσια

Φωτογραφίες από το τεράστιο σπίτι Μενεγάκη - Παντζόπουλου

Φωτογραφίες από το τεράστιο σπίτι Μενεγάκη

Διαβάστε επίσης