Site icon Hallocy

Ενοχλήθηκε άσχημα η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα του ALPHA – «Εγώ κάνω την εκπομπή»

Πρώτη ημέρα βγήκε on air ο νέος της συνεργάτης και την έκανε έξαλλη

Ένταση προκλήθηκε στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα, όταν ο νέος συνεργάτης της Κατερίνας Καινούργιου, τον οποίο ανακοίνωσε στην έναρξη της εκπομπής, έκανε χαρακτηρισμούς που δεν της άρεσαν καθόλου, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει.

Βέβαια, επειδή είναι επαγγελματίας στη δουλειά της αρκέστηκε στο να του κάνει απλά μια παρατήρηση με σεβασμό και αγάπη, καθώς δεν θέλει στην εκπομπή της να υπάρχουν προβλήματα.

«Μάνο θα σε παρακαλούσα αυτή τη στιγμή να μη γίνει κανένας χαρακτηρισμός. Ο Άκης Τσοχατζόπουλος υπήρξε υπουργός όχι πρωθυπουργός. Από εκεί και πέρα υπάρχει και μια άλλη πλευρά. Θα μου επιτρέψεις επειδή εγώ κάνω την εκπομπή να μην υπάρχουν καθόλου χαρακτηρισμοί από συνεργάτες της εκπομπής, με πολλή αγάπη και σεβασμό στο λέω. Θέλω να είμαστε απόλυτα ακριβείς. Ο Άκης Τσοχατζόπουλος δεν υπήρξε ποτέ πρωθυπουργός της Ελλάδας», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καινούργιου στον Μάνο Μπανασάκη.

Χαρακτηριστικά τι είπε η Κατερίνα Καινούργιου στον συνεργάτη της

“Είναι κοροϊδία! Δουλεύομαστε μεταξύ μας;” – Έξαλλη η Καινούργιου στον αέρα του ALPHA
Τα makeover που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τρίτης (5/10) στο GNTM 4 σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου και η καλεσμένη της και πρώην παίκτρια του παιχνιδιού, Ξανθή Τζερεφού -η οποία είναι κι άκρως αδυνατισμένη- κατά την διάρκεια της εκπομπής Super Κατερίνα.

Η παρουσιάστρια λοιπόν δεν άντεξε και.. βγήκε από τα ρούχα της αναφορικά με τις αλλαγές των μοντέλων καθώς θεώρησε πως για πολλούς δεν ήταν καν αλλαγές, ιδίως αυτή της Ειρήνης.

«Με εκνεύρισε τόσο πολύ η Ειρήνη και την έχω στηρίξει. Αρχικά το ύφος της, μετά, το βλέπεις τρία χρόνια κούκλα μου, ήξερες ότι θα γίνει αλλαγή. Το ύφος της στη συντάκτρια.

Είναι το ίδιο, μια κοροϊδία, δεν υπάρχει. Δουλευόμαστε μεταξύ μας; Η Ειρήνη είναι σαν εμένα που λέω κάθε χρόνο στον Θέμη θα κόψω τα μαλλιά μου. Δηλαδή είναι δούλεμα αυτό. Ποιες αλλαγές είδαμε» είπε χαρακτηριστικά.

Exit mobile version