Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου

Πλακώθηκαν on air Τσουρός και Αλεξανδράκη – «Ήταν ακατάλληλο αυτό που έκανες…»

«Συγγνώμη, δεν ξέρω με ποιον μιλάω»

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη μίλησε το πρωί της Τρίτης (12/10) στην εκπομπή Mega Καλημέρα προκειμένου να ξεκαθαρίσει τι ακριβώς συνέβη με τον γάμο της και αν τελικά πρόκειται να παντρευτεί την Πρωτομαγιά όπως είχε ανακοινώσει στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά.

«Πόσο μυαλό μπορεί να θέλει για να καταλάβετε ότι η εμφάνισή μου στον Μουτσινά, ήταν καθαρά για να του κάνω πλάκα. Γιατί είναι το ύφος της εκπομπής τέτοιο; Με παίρνει η μάνα μου σιχτιριασμένη και μου λέει “Λένε στην εκπομπή της Σταματίνας ότι παντρεύεσαι Πρωτομαγιά και ήθελες να το κρύψεις!”

Παιδιά φάρσα ήταν! Για όνομα του Θεού και της Παναγίας. Και αντί να βοηθήσετε να μαζευτούν είδη πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους στην Κρήτη, αυτό που σας ένοιαξε και σας έκαιγε εσάς ήταν η ημερομηνία του γάμου μου. Πολλά μπράβο σας, αλήθεια», είπε εμφανώς ενοχλημένη η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Τα λεγόμενά της αυτά φαίνεται πως ενόχλησαν τον Κώστα Τσουρό ο οποίος δεν δίστασε να της τα πει ένα χεράκι στον αέρα της εκπομπής.

Η διαφωνία Τσουρού – Αλεξανδράκη στον αέρα του Mega
«Αν θες και τη δική μου άποψη ακατάλληλο ήταν και αυτό που έκανες εσύ, ενώ βοηθάς τους σεισμόπληκτους να πηγαίνεις να κάνεις πλάκα ότι παντρεύεσαι. Εννοώ ότι από τη στιγμή που ήθελες να μιλήσεις για τους σεισμόπληκτους…», είπε αρχικά ο Κώστας Τσουρός.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη τότε του απάντησε: «Στον Μουτσινά βγήκα. Συγγνώμη, δεν ξέρω με ποιον μιλάω. Βγήκα σε μια χιουμοριστική εκπομπή, δε βγήκα στην εκπομπή της Τατιάνας».

«Άρα πως περιμένεις μετά να ασχοληθούμε με αυτό;», είπε ο Κώστας Τσουρός και η Δήμητρα Αλεξανδράκη απάντησε: «Τόσο κάψα για τον γάμο μου;».

«Αν θες τη δική μου άποψη, όχι καμία κάψα. Δε το συζητάω. Αυτό που μας δείχνεις εσύ σχολιάζουμε» απάντησε ο Κώστας Τσουρός και κάπου εκεί η Ελεονώρα Μελέτη έληξε τη συζήτηση για να μην προχωρήσει ο καυγάς.

Διαβάστε επίσης