Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου

Άλλος άνθρωπος η Βάλλια Ειρηναίου από το The Voice – Έχασε 70 κιλά

Πιο ανανεωμένη από ποτέ

Μέσα από την συμμετοχή της το 2018 στο The Voice, η Βάλλια Ειρηναίου έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό. Όπως φαίνεται η ίδια πλέον είναι πιο ανανεωμένη από ποτέ καθώς κατά τη διάρκεια της καραντίνας έκανε τρομερή αλλαγή στην εμφάνισή της.

Η τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «T-Live» όπου μέσα σε όλα ανέφερε χαρακτηριστικά: «Στο The Voice ήμουν 120 κιλά, τα οποία είχαν προέλθει από σοβαρή περιπέτεια υγείας.

Αφού κατάφερα και νίκησα έναν καρκίνο, κατάλαβα ότι είχα τη δύναμη να χάσω και τα κιλά. Βγήκα 100% νικήτρια από όλο αυτό και μετά είπα ότι μπορώ να καταφέρω τα πάντα» ανέφερε στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Όπως είπε η ζωή της είναι το τραγούδι. «Δεν σταμάτησα ποτέ να τραγουδάω, το πρωί πήγαινα για χημειοθεραπεία και το βράδυ τραγουδούσα. Με έκανε και ξεχνιόμουν».

Για την απώλεια των κιλών, η Βάλλια Ειρηναίου εξομολογήθηκε πως «έκανα επέμβαση και έχασα 70 κιλά. Φυσικά, ήθελε προσπάθεια και η επέμβαση. Ακολούθησαν αρκετά χειρουργεία, και ακόμα δεν έχω σταματήσει. Αισθάνομαι γυναίκα ξανά, μετά από 10 χρόνια».

Οι δηλώσεις της Βάλλιας Ειρηναίου από το The Voice

Διαβάστε επίσης