Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου

«Ο Φιλιππίδης στάθηκε πλάι μου σαν αδερφός, δεν αρνούμαι ότι ήμουν φίλος του»

Σπύρος Μπιμπίλας κατά Θεοφανίας Παπαθωμά: «Βρήκα εξωφρενικό αυτό που είπε για τον Πετράκο»

Για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν πλέον τα θέατρα, το κίνημα #metoo, και τη σχέση του με τον Πέτρο Φιλιππίδη μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Σπύρος Μπιμπίλας. ​

4035226268039726 ΣΠΥΡΟΣ ΜΠΙΜΠΙΛΑΣ 22

​Ο ηθοποιός και πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 14 Οκτωβρίου καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» και για ακόμη μια φορά δε μάσησε τα λόγια του συμβουλεύοντας μάλιστα τους συναδέλφους του να είναι πιο προσεκτικοί με τα λεγόμενά τους.

«Θα ήθελα πάρα πολύ να προσέχουν όλοι οι ηθοποιοί τι λένε γιατί τώρα τελευταία δημιουργούνται και κάποιες άσχημες εντυπώσεις. Όχι μόνο για το #metoo αλλά και για πολλά άλλα». Αυτό που συνιστώ εγώ σε ανθρώπους του χώρου μας είναι να μην βγαίνουνε σε τηλεοπτικά παράθυρα και να λένε, εγώ αυτό, ο άλλος εκείνο. Εγώ θυμώνω πάρα πολύ όταν βγαίνουν άνθρωποι και ειδικά γυναίκες που λένε, εγώ πέρασα δύο ώρες στο καμαρίνι και δεν με πείραξε κανείς, άρα διαγράφω τα άλλα» είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Δηλαδή μπορεί να πέρασες καταπληκτικά στο καμαρίνι όπως και εγώ πέρασα καλά με έναν συγκεκριμένο άνθρωπο που βρίσκεται στη φυλακή σήμερα και έχω πάρα πολύ καλές αναμνήσεις. Σε μία περίπτωση μάλιστα, στάθηκε πλάι μου σαν να ήταν αδερφός. Μιλάω για τον Πέτρο Φιλιππίδη και δεν αρνούμαι ότι ήμουν φίλος του, αλλά δεν μπορώ να παραγράψω όλα αυτά που ακούω». τόνισε σε άλλο σημείο ο πρόεδρος του ΣΕΗ.

Τη δική του απάντηση σε όσα δήλωσε πρόσφατα η Θεοφανία Παπαθωμά για τον Γρηγόρη Πετράκο και τη στάση που έχει κρατήσει απέναντι στα μέτρα της κυβέρνησης για τον κορονοϊό θέλησε να δώσει ο Σπύρος Μπιμπίλας. Ο ηθοποιός και πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης καλεσμένος στην εκπομπή “Στούντιο 4” αναφέρθηκε στις δηλώσεις της συναδέλφου του χαρακτηρίζοντάς τες… εξωφρενικές.

«Θα ήθελα να προσέχουν όλοι οι ηθοποιοί πάρα πολύ τι λένε γιατί τώρα τελευταία δημιουργούνται και κάποιες άσχημες εντυπώσεις από αυτά που λέγονται. Όχι μόνο για το metoo, για πολλά. Άκουσα με προσοχή τη φίλη μου τη Θεοφανία Παπαθωμά που δεν είμαστε φίλοι αλλά την εκτιμώ αφάνταστα σαν ηθοποιό. Το ότι βγαίνεις να μιλήσεις για το πως πρέπει να είμαστε σε ότι αφορά τους εμβολιασμούς…

Ο σύντροφός της λέει αλήθεια και θέλει να αφυπνήσει… Εγώ αυτό το βρήκα εξωφρενικό. Επίσης, η καλή μου αυτή ηθοποιός Θεοφανία Παπαθωμά σε ένα θέατρο δε μπορεί να μπει ως θεατής αλλά ως ανεμβολίαστη – αν είναι – μπορεί να παίζει. Αυτό είναι ένα τρομερό αλαλούμ. Ο ανεμβολίαστος ηθοποιός μπορεί να παίζει αλλά δε μπορεί να είναι θεατής. Στα θέατρα, που δε βάζουν κανέναν παρά μόνο εμβολιασμένους, ούτε με rapid test. Το βρίσκω αλαλούμ και από την πλευρά της πολιτείας. Δε μπορεί να κάνει τέτοια νομοθετήματα» ανέφερε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Σπ. Μπιμπίλας: Η εξυπηρέτηση και η χλιδή της ξένης παραγωγής με εντυπωσίασε

Διαβάστε επίσης