Hallocy

Κρατερός Κατσούλης: Απαντά στο δημοσίευμα που τον θέλει να είναι σε νέα σχέση [βίντεο]

Ποια σχέση “χρέωσε” δημοσίευμα στον Κρατερό Κατσούλη – Η παράκληση του ηθοποιού.

Λίγο καιρό αφότου έγινε γνωστό το διαζύγιο με την Κατερίνα Καραβάτου, ο Κρατερός Κατσούλης, θέλησε να διεψεύσει μια ανάρτηση που τον ήθελε να βρίσκεται σε σχέση με συνεργάτιδά του, ζητώντας της συγγνώμη για τα όποια προβλήματα της προκάλεσε το εν λόγω δημοσίευμα.

“Mιας και είμαστε ζωντανά θέλω να ζητήσω συγνώμη εκ μέρους στην αγαπημένη μου συνεργάτιδα, η οποία κάνει μάθημα πιλάτες στην σχολή Modus Vivedi γιατί πληροφορήθηκα ότι ξαφνικά έχει βγει ένα δημοσίευμα το οποίο είναι απόλυτα ψευδές αλλά τάραξε την οικογένεια της γυναίκας” δήλωσε χαρακτηριστικά ο γνωστός ηθοποιός, μιλώντας στην εκπομπή της ΕΡΤ “Studio 4”.

“Το δημοσίευμα αυτό λέει ότι είμαστε μαζί και είναι η καινούργια μου σχέση αλλά αυτός ο άνθρωπος, που δεν ανήκει στον χώρο μας και δεν έχει συνηθίσει να βάλλεται με έναν τρόπο, έχει σύζυγο, παιδάκι και πεθερά οι οποίοι πληροφορήθηκαν αυτό το πράγμα και δημιουργήθηκε μια αναταραχή” πρόσθεσε.

“Το να στοχοποιείς ανθρώπους που συνεργάζονται σε έναν χώρο μπορεί μακροπρόθεσμα να βλάψει ακόμα και την ίδια την δουλειά” υποστήρικε ο Κρατερός Κατσούλης, ζητώντας από τα μέσα “σας παρακαλώ πάρα πολύ, εάν δεν θέλετε να με βλάψετε εσκεμμένα και έχετε την καλοσύνη, μην το κάνετε αυτό”.

Πώς είναι η νέα του ζωή μετά το διαζύγιο

«Να ρωτήσω πώς είναι η νέα σου ζωή;» αναρωτήθηκε ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος και ο Κρατερός Κατσούλης απάντησε θετικά. «Ναι, είναι ίδια με την προηγούμενη αλλά χωρίς το πρωινό ξύπνημα» απάντησε ο ηθοποιός.

Στην συνέχεια της συνέντευξής του, ο Κρατερός Κατσούλης, αναφερόμενος στην πρώην σύζυγό του, Κατερίνα Καραβάτου τόνισε πως δεν έχουν να χωρίσουν κάτι και πως θα μπορούσε να συνεχίσει να δουλεύει μαζί της άσχετο με τον χωρισμό τους.

«Με την Κατερίνα, το δικό μας το πράγμα είναι λυμένο. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα. Άρα το να δουλεύουμε μαζί, σε μια άλλη μορφή εκπομπής σε κάποια άλλη στιγμή, το οποίο είναι και για μένα πολύ ενδιαφέρον, θα μπορούσαμε να το συζητήσουμε. Απλά τώρα δεν ήθελα να το συζητήσω γιατί είχα κουραστεί πάρα πολύ» ανέφερε ο Κρατερός Κατσούλης.

Exit mobile version