Δευτέρα, 6 Δεκεμβρίου

Αυτά τα ζώδια θα ζήσουν ριζικές αλλαγές με τη δύναμη της Πανσελήνου

Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στις 20 Οκτώβρη.

Το μήνυμα της Σελήνης: «Μένει στέρεο στον χρόνο μόνο ό,τι στηρίζεται σε γερές βάσεις».

H περίοδος της στασιμότητας τέλειωσε, 4 πλανήτες σε φαινομενικά ανάδρομη τροχιά έχουν επανέλθει σε ορθή πορεία και όλα ξεκαθαρίζουν.

Μοιάζει σαν όλη αυτή η ενέργεια να συσσωρευόταν, για να ξεσπάσει με την εκρηκτική Πανσέληνο στον ορμητικό Κριό. Εκεί που όλα έμοιαζαν στάσιμα, το φεγγάρι της φωτιάς του Κριού ανάβει την σπίθα των μαχών, της οργής και της διεκδίκησης.

Η Πανσέληνος στις 20 Οκτώβρη μαζί με τον Άρη και τον Πλούτωνα ως τις 22 πυροδοτεί μάχες και παγκόσμια γεγονότα που κρύβονταν στο σκοτάδι για καιρό και θα συγκλονίσουν. Η βία, η τρομοκρατία, τα πυρηνικά όπλα και ακραία γεωφυσικά φαινόμενα αιφνιδιάζουν.

Όλα τα ζώδια επηρεάζονται δυναμικά από τον πόλεμο των πλανητών, κάποια όμως, έχουν να χειριστούν δυνατές προκλήσεις και να αποφασίσουν ή να αποδεχτούν ριζικές αλλαγές!

Αυτά που θα συμβούν τώρα θα έχουν δύο  ευκαιρίες για να επουλωθούν οι πληγές τους από 1-4 Νοεμβρίου με την γλυκιά ενέργεια του πλανήτη της αγάπης, την Αφροδίτη και στην Πανσέληνο του Δεκεμβρίου που θα φέρει τύχη σε όλα τα ζώδια!

Μέχρι τότε όμως αυτά τα ζώδια και όσοι έχουν σημαντικούς πλανήτες σε αυτά, να προσέξουν πιο πολύ.

Κριός

Ετοιμαστείτε για μάχες.

Η γοητεία και η πειθώ σας στα ύψη. Ενώ μια σημαντική συμφωνία ή συνεργασία στις 19 αποδεικνύεται σωτήρια.

Ευνοούνται θέματα ομορφιάς, σπουδών, νομικών υποθέσεων και η επικοινωνία με ταξίδια και επαφές με λαμπερές προσωπικότητες ακόμα και από το εξωτερικό.

Θα έχετε μια δεύτερη ευκαιρία, μια ερωτική γνωριμία και οι τολμηροί έναν δεύτερο γάμο.

Η Πανσέληνος 20-22 ανάβει φωτιές στις σχέσεις και πυροδοτεί την ένταση στην δουλειά σας.

Καρκίνος

Προσέξτε επαγγελματικές συνεργασίες και μακροχρόνιες σχέσεις.

Η Πανσέληνος πυροδοτεί διλήμματα και ανατροπές στην εργασία, την οικογένεια και τις συμμαχίες σας. Ειδικά οι Καρκίνοι των τελευταίων ημερών επηρεάζεστε έντονα.

Κρατήστε τις ισορροπίες ανάμεσα σε οικογενειακές και επαγγελματικές σχέσεις.

Ένα πλεονέκτημα θα σας δοθεί στις 19, για να βρείτε λύση και να αξιοποιήσετε ένα οικογενειακό ή οικονομικό και κληρονομικό θέμα.

Ζυγός

Αξιοποιήστε την πειθώ σας και ανοιχτείτε στον κύκλο σας.

Κερδίζετε με την εξωστρέφειά σας. Ακολουθείστε αγαπημένα σας πρόσωπα και επισκεφτείτε χώρους τέχνης και διασκέδασης. Ο έρωτας και το φλερτ σας ανανεώνουν.

Συνεργασίες, σχέσεις και συμμαχίες ξεκαθαρίζουν και κερδίζετε αυτά που επιθυμείτε στις 19 ή το επόμενο διάστημα, με έναν όρο να ξεπεράσετε με διπλωματία την ένταση.

Η Πανσέληνος  20-22 πυροδοτεί εντάσεις στην οικογένεια ή σε μια συνεργασία.

Αιγόκερως

Ξεκαθαρίζετε σε όλους τι θέλετε.

Ευτυχώς από τις 18 και μετά ο Ερμής σταματάει τα μπερδέματα και τις καθυστερήσεις και ανοίγει τον δρόμο της επαγγελματικής σας αναγνώρισης.

Επιπλέον οικοδομείτε πάνω σε πιο γερές βάσεις την οικονομική σας ασφάλεια και σταθερότητα.

Προσέξτε τον ρόλο σημαντικών προσώπων ή φίλων και αποφύγετε την σύγκρουση. Οι Αιγόκεροι μεταξύ 12-19 Ιανουαρίου αποφύγετε με κάθε τρόπο εντάσεις στις 17, 20-22 Οκτωβρίου.

Από την Αστρολόγο και σύμβουλο Feng Shui Μάρι Γιόβα και το marigiova.gr.

Διαβάστε επίσης