Site icon Hallocy

GNTM 4: Η πρώτη ανάρτηση του Θοδωρή Τσαρούχα μετά την αποχώρησή του

«Η ηλικία είναι απλά ένα νούμερο»

Ακόμα μια αποχώρηση παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τρίτης (19/10) στο GNTM 4. Μετά την Ραφαέλα Ροδινού , ο επόμενος που αποχαιρέτησε το ριάλιτι μοντέλων είναι ο Θοδωρής Τσαρούχας.

Οι τελευταίοι τρεις που έμειναν ήταν ο Θοδωρής, η Άννα και ο Θάνος, με τους συμπαίκτες τους να ψηφίζουν τα δύο αγόρια. Ωστόσο, οι κριτές το πήραν πάνω τους και αποφάσισαν να αποχωρίσει ο Θοδωρής, καθώς είχε την λιγότερη καλή λήψη.

Λίγο λοιπόν μετά το τέλος του επεισοδίου, το 32χρονο επίδοξο μοντέλο προχώρησε και στην πρώτη του ανάρτηση, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Στην λεζάντα έγραψε: «Και κάπου εδώ το μαγικό ταξίδι του GNTM έφτασε στο τέλος του. Όμως λένε πως όταν κάτι τελειώνει κάτι καινούργιο αρχίζει. Θέλω να ευχαριστήσω την καταπληκτική παραγωγή του @gntmgr για την ευκαιρία που μου έδωσε να συμμετάσχω στον υπέροχο αυτό διαγωνισμό, τους κριτές που πίστεψαν σε εμένα και με βοήθησαν με τις συμβουλές τους και φυσικά τα φιλαράκια μου στο σπίτι του #gntm για την υποστήριξη.

Υ. Γ. : Οι κανόνες είναι για να σπάνε, η ηλικία είναι απλά ένα νούμερο. Μην παρατάτε τα όνειρα σας ποτέ δεν είναι αργά!».

Η πρώτη ανάρτηση του Θοδωρή Τσαρούχα μετά την αποχώρησή του από το GNTM 4

Exit mobile version