Δευτέρα, 6 Δεκεμβρίου

Μαρία Μενούνος: Δύσκολες ώρες για την παρουσιάστρια – Κι άλλος θάνατος στην οικογένεια

Δύσκολες ώρες περνά η Μαρία Μενούνος.

Μετά τον θάνατο της μητέρας της, πενθεί για ακόμη μία απώλεια. Ο πολυαγαπημένος της θείος έφυγε από τη ζωή και η ίδια τον αποχαιρέτησε με μία συγκινητική ανάρτηση μέσα από το Instagram.

Ειδικότερα, η Μαρία Μενούνος δημοσίευσε ένα ασπρόμαυρο κοινό τους στιγμιότυπο και έγραψε:

«Χάσαμε τον πατριάρχη της οικογένειάς μας χτες. Τον θείο μου, Arthur. Τον αγαπημένο αδελφό του μπαμπά μου. Πολλές απώλειες τελευταία στην οικογένειά μου αλλά ξέρω ότι είναι σε ένα καλύτερο μέρος με τη μαμά μου και τους γονείς του. Ήπια ένα ποτήρι κόκκινο κρασί, το αγαπημένο του, για να τον τιμήσω» έγραψε η Μαρία Μενούνος.

«Όταν πέθανε η μητέρα μου, ο Kev (άντρας της παρουσιάστριας) και εγώ ήπιαμε μπύρες και καθίσαμε έξω. Πήγα στη δουλειά την επόμενη μέρα. Η ζωή συνεχίζεται είτε μας αρέσει είτε όχι.

Σήμερα είμαι στη δουλειά. Όλοι έχουμε μια ημερομηνία γέννησης και θανάτου όπως θα συζητήσουμε στην εκπομπή μου τις επόμενες εβδομάδες. Διαλέγουμε πόσο καιρό θα πενθήσουμε και πώς θα είναι το πένθος.

Είναι διαφορετικό για όλους και δεν ξέρει κανείς πώς νιώθει κάποιος μέσα του. Λυπήθηκα πάρα πολύ που έβλεπα τον θείο μου να παλεύει με τον Covid. Όπως όμως είπα ξέρω ότι είναι σε ένα καλύτερο μέρος. RIP θείε, σε αγαπάμε πάντα» κατέληξε η παρουσιάστρια.

Στο πλευρό της στις δύσκολες στιγμές βρίσκεται ο σύζυγός της, Keven Undergaro.

 

Διαβάστε επίσης