Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου

Μίρκα Παπακωνσταντίνου: Η άγνωστη ιστορία απ’ όταν βρέθηκε καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη

Η ατάκα της ηθοποιού στην παρουσιάστρια

Στο πλατό του Νίκου Μουτσινά βρέθηκε καλεσμένη η Μίρκα Παπακωνσταντίνου το μεσημέρι της Τρίτης και η συζήτηση της ηθοποιού με τον παρουσιαστή ήταν απολαυστική. Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, η οποία αυτήν την περίοδο έχει μπει στην σειρά «Άσε μας ρε μαμά» και έχει φέρει τα πάνω-κάτω ως η καταπιεστική τηλεοπτική μαμά του Κώστα Φραγκολιά, θυμήθηκε και εξιστόρησε στον Νίκο Μουτσινά μια άγνωστη ιστορία.

Συγκεκριμένα η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, κάποια στιγμή είχε βρεθεί καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη και το photoshop σε αφίσα παράστασης που πρωταγωνιστούσε η ηθοποιός έκανε το… θαύμα του.

«Τι είχε συμβεί πριν από χρόνια. Ήταν με το photoshop που τα έσβηναν όλα. Είχα πάει σε μια εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Παίζαμε με τον Αντώνη Καφετζόπουλο. Και με το που βλέπει την αφίσα του προγράμματος -ξέρεις πώς είναι πολύ διακριτική- κοίταγε τη φωτογραφία, κοίταγε εμάς. Λέω μην κοιτάς πολύ, άλλο η φωτογραφία, άλλο εμείς. Εκεί είναι η ξαδέρφη μου μικρή, συγγενείς…», είπε η Μίρκα Παπακωνσταντίνου και ξέσπασαν όλοι σε γέλια.

Διαβάστε επίσης