Δευτέρα, 6 Δεκεμβρίου

Αννίτα Πάνια: «Ήσουν ο λόγος που έκανα παιδί με τον Νίκο Καρβέλα»

Πρεμιέρα έκανε η Αννίτα Πάνια στο Open. Η late night εκπομπή με τίτλο Ανοιχτά έκανε το ντεμπούτο της στο πρόγραμμα του σταθμού με πρώτη καλεσμένη την Άννα Βίσση η οποία αφηγήθηκε άγνωστες ιστορίες της ζωής της αλλά και της σχέσης της με τον Νίκο Καρβέλα.

«Η πρώτη δεκαετία που τον γνώρισα δεν τον ήθελα καθόλου, ήταν επιθετικός, μου την έλεγε διαρκώς και ήταν πολύ…. μάγκας. Εγώ άρχισα αμέσως να ενδιαφέρομαι για εκείνον. Στην αρχή ήταν έντονος, αλλά μετά μαζεύτηκε. Μου έλεγε τις… βρωμιές του, μου τα έλεγε όλα», ανέφερε η Άννα Βίσση για τον Νίκο Καρβέλα.

Στην πρεμιέρα της Αννίτας Πάνια είδαμε και τη Σοφία Καρβέλα να μιλά για τους γονείς της αλλά και την πρώτη στιγμή πριν χρόνια, που συνάντησε την Αννίτα. Τότε η παρουσιάστρια πέρασε σε μια προσωπική εξομολόγηση…

«Θα ήμουν περήφανη να ήταν παιδί μου η Σοφία Καρβέλα, αλλά είναι αδερφή του γιου μου. Είναι ο λόγος που έκανα παιδί με τον Καρβέλα γιατί υπάρχει πρόβλημα με τον Καρβέλα, βλέπεις ο άνθρωπος δεν είναι πολύ καλά… Αν δεν έβλεπα τη Σοφία η οποία βγήκε κανονικό παιδί, δεν θα είχα προχωρήσει με τον Νίκο», είπε η παρουσιάστρια.

Διαβάστε επίσης